jedrekx Opublikowano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 mnie też lekko męczy na którą godzinę w niedzielę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 napiszę jeszcze do Renia smsa na którą godzinę? no gdzie on z tym sFoim FolFem a tak na marginesie Reniu znowu cos w pierwszym poscie nie bangla :/ Yebany hosting obrazków jak nie zapomnę, to poprawię z domu. Dajcie znać o której godzinie spotkanie, to może uda mi się pojawić sFoją eSką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 po co lista,i tak połowa nie przyjedzie a TY przyjedziesz w końcu ??Przyjadę, ale najpierw muszę wyzdrowieć bo grypa mnie dopadłaPatykiem pisane to moze jakas flaszka rozgrzewająca bo mnie też to c**j...ostwo męczy jestem za,tylko boję się że po 2 kielonie padnę na twarz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobis1 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 mnie też lekko męczy na którą godzinę w niedzielę? myślę, że chyba standardowo 17:00... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 będę obecny! o ile nie będzie mrozu, opadów deszczu i śniegu to wezmę niebieskiego na przejażdżkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 będę obecny! o ile nie będzie mrozu, opadów deszczu i śniegu to wezmę niebieskiego na przejażdżkę a co to to niebieskie ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 będę obecny! o ile nie będzie mrozu, opadów deszczu i śniegu to wezmę niebieskiego na przejażdżkę Ptaszki w Fordonie ćwierkały że latasz od czasu do czasu cabrio więc nie ściemniaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 (edytowane) będę obecny! o ile nie będzie mrozu, opadów deszczu i śniegu to wezmę niebieskiego na przejażdżkę a co to to niebieskie ?? http://a4-klub.pl/index.php?/topic/300354-b6-bfb-trzeci-s-line-by-jedrekx-tym-razem-bez-dachu-;/ będę obecny! o ile nie będzie mrozu, opadów deszczu i śniegu to wezmę niebieskiego na przejażdżkę Ptaszki w Fordonie ćwierkały że latasz od czasu do czasu cabrio więc nie ściemniaj to ptaszki nie do końca ćwierkają, bo ruszam go tylko jak nie ma deszczu/śniegu i jest sucho które ptaszki tak ćwierkały? Edytowane 8 Stycznia 2015 przez jedrekx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 będę obecny! o ile nie będzie mrozu, opadów deszczu i śniegu to wezmę niebieskiego na przejażdżkę a co to to niebieskie ?? http://a4-klub.pl/index.php?/topic/300354-b6-bfb-trzeci-s-line-by-jedrekx-tym-razem-bez-dachu-;/ będę obecny! o ile nie będzie mrozu, opadów deszczu i śniegu to wezmę niebieskiego na przejażdżkę Ptaszki w Fordonie ćwierkały że latasz od czasu do czasu cabrio więc nie ściemniaj to ptaszki nie do końca ćwierkają, bo ruszam go tylko jak nie ma deszczu/śniegu i jest sucho które ptaszki tak ćwierkały? Nie mogę ujawniać swoich informatorów. Patykiem pisane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 będę obecny! o ile nie będzie mrozu, opadów deszczu i śniegu to wezmę niebieskiego na przejażdżkę a co to to niebieskie ?? http://a4-klub.pl/index.php?/topic/300354-b6-bfb-trzeci-s-line-by-jedrekx-tym-razem-bez-dachu-;/ będę obecny! o ile nie będzie mrozu, opadów deszczu i śniegu to wezmę niebieskiego na przejażdżkę Ptaszki w Fordonie ćwierkały że latasz od czasu do czasu cabrio więc nie ściemniaj to ptaszki nie do końca ćwierkają, bo ruszam go tylko jak nie ma deszczu/śniegu i jest sucho które ptaszki tak ćwierkały? a mi się wydawało ,że to ja do te bariery wieku się zbliżam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 https://www.youtube.com/watch?v=xwApQj4KFH4 jakby sie komuś nudziło polecam film na faktach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 będę obecny! o ile nie będzie mrozu, opadów deszczu i śniegu to wezmę niebieskiego na przejażdżkę a co to to niebieskie ?? http://a4-klub.pl/index.php?/topic/300354-b6-bfb-trzeci-s-line-by-jedrekx-tym-razem-bez-dachu-;/ będę obecny! o ile nie będzie mrozu, opadów deszczu i śniegu to wezmę niebieskiego na przejażdżkę Ptaszki w Fordonie ćwierkały że latasz od czasu do czasu cabrio więc nie ściemniaj to ptaszki nie do końca ćwierkają, bo ruszam go tylko jak nie ma deszczu/śniegu i jest sucho które ptaszki tak ćwierkały? a mi się wydawało ,że to ja do te bariery wieku się zbliżam to nie kryzys to potrzeba kosztów a co jest najlepszym kosztem dla nowego przedsiębiorcy? samochód i mody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Dzieńbobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 (edytowane) Dzieńbobry już Ci chyba nie muszę pisać smsa o spocie? Edytowane 9 Stycznia 2015 przez jedrekx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szewczyk91 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 siemka informuje że na spocie raczej mnie nie bedzie auto znowu świruje nie można go odpalić ale tylko wtedy gdy stoi cała noc na dworzu rano odpala i gaśnie zaś gdy postoi w garażu odpala czyli jak jest cieplej gdy juz odpali z rury wydechowej co dziwne po rozgrzaniu silnika leci duża chmura białego dymu oleju i płynu chłodniczego nie ubywa więc odpada uszczelka pod głowicą dzisiaj udaję sie jeszcze do mechanika na komputer żeby sprawdzic wszystkie błędy masakra pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewa_osowa Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Dzień doberek :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Dzieńbobry już Ci chyba nie muszę pisać smsa o spocie? O 17 w niedzielę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Dzieńbobry już Ci chyba nie muszę pisać smsa o spocie? O 17 w niedzielę? Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobis1 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 ściema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi