szewczyk91 Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Siema Siema Fura zrobiona w końcu Tak czytam na temat tej soboty rozumiem że to zlot Audi Quattro Ja bym się pisał na to, tylko powiedzcie czy wjazd kosztuje 35zł +3,5zł identyfikator tak jak czytam czy te 150zł bo trochę się już zakręciłem pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁukaszA4 Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 No właśnie pany, o której się zmawiamy? Eltom, jedziesz ze mną? Wiśnia, jedziesz? Hmm, bo i ja się skuszę jeszcze Nie wiem jeszcze, czas pokaże.z czereśni szpak nadał No ja się mocno zastanawiam, miałem nie jechać, ale teraz coraz bardziej o tym myślę żeby się wpisać na listę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Zapomniałem że w sobotę szwagier ma urodziny,więc odpadam z czereśni szpak nadał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 5 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 5 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 5 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 5 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Przemek wiazke wez ze soba, w ten weekend i tak musze byc w Toruniu niezaleznie czy bedzie spot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wera :) Opublikowano 5 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eltom Opublikowano 5 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 (edytowane) Może ktoś chętny dziś na szybki spot?Będę o godzinie 19:00 w KFC.Kilka innych osób z forum Passata też podjedzie. Byłoby fajnie, gdyby ktoś z Toruńskiej ekipy zawitał Mój tel: 514-535-830 Oczywiście mowa o KFC przy Lubickiej w Toruniu Edytowane 5 Lutego 2015 przez eltom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 5 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Przemek wiazke wez ze soba, w ten weekend i tak musze byc w Toruniu niezaleznie czy bedzie spot spoko, to bede wozil ja ze soba w sobote Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 wysłane z lte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁukaszA4 Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 I jak panowie, o której jutro się ustawiamy w Toruniu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wkasza Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 To może zaproponuje wyjazd z Bydgoszczy spod black red white o 12. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁukaszA4 Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Tak późno? Nie lepiej od rana jechać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wkasza Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Rano to znaczy o której? Czy jeszcze ktoś będzie jechał z Bydgoszczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 ogolnie czytajac opis na akp to jakis dziwny ten zlot..... no ale co tam.... postaram sie podjechac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Ja jutro przyjade do Torunia gdzies okolo 12-13 niestety klient sobie zazyczyl pomiar w Gdansku przy sobocie..:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi