Arturoo Opublikowano 12 Lutego 2015 Opublikowano 12 Lutego 2015 jest sexi tyłeczek Hmmmm....zupełnie inaczej postrzegamy znaczenie słów sexy tyłeczek Bo ja np. tak wysłane z lteNo ale...jestem z południa to mogę się nie znać wysłane z lte
wera :) Opublikowano 12 Lutego 2015 Opublikowano 12 Lutego 2015 i od rana tyłki tu latają ..... pączki wcinać hehehhe
Artur82 Opublikowano 12 Lutego 2015 Opublikowano 12 Lutego 2015 (edytowane) jest sexi tyłeczek Hmmmm....zupełnie inaczej postrzegamy znaczenie słów sexy tyłeczek Bo ja np. tak wysłane z lte No ale...jestem z południa to mogę się nie znać wysłane z lte dobre to to Edytowane 12 Lutego 2015 przez Artur82
dobis1 Opublikowano 12 Lutego 2015 Opublikowano 12 Lutego 2015 masz tam pdc czy nie? bez PDC - kamerka wystarczy jest sexi tyłeczek Hmmmm....zupełnie inaczej postrzegamy znaczenie słów sexy tyłeczek Bo ja np. tak wysłane z lte No ale...jestem z południa to mogę się nie znać wysłane z lte moje w dzień, Twoje w nocy
bula87 Opublikowano 12 Lutego 2015 Opublikowano 12 Lutego 2015 (edytowane) jest sexi tyłeczek Hmmmm....zupełnie inaczej postrzegamy znaczenie słów sexy tyłeczek Bo ja np. tak wysłane z lte No ale...jestem z południa to mogę się nie znać wysłane z lte Poglaskac i poklepac wszystko mozna w zaleznosci czy Jestes na plazy czy na spocie :-DPS Grzesiu fajnie to wyglada mam nadzieje ze w tym miesiacu wiecej "dupeczek" sie zmieni ;-) Edytowane 12 Lutego 2015 przez bula87
Arturoo Opublikowano 13 Lutego 2015 Opublikowano 13 Lutego 2015 masz tam pdc czy nie? bez PDC - kamerka wystarczy [emoji106]1: jest sexi tyłeczek Hmmmm....zupełnie inaczej postrzegamy znaczenie słów sexy tyłeczek Bo ja np. tak wysłane z lte No ale...jestem z południa to mogę się nie znać wysłane z lte moje w dzień, Twoje w nocy Ja tam pozostanę przy swoim wyborze mimo wszystko wysłane z lte
Rekomendowane odpowiedzi