jedrekx Opublikowano 21 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Artur, o której pojechaliście? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Teorrtycznie o 10 ,..,a praktycznje chyba o 13.... Przez Żonę Artura dynia mnie napierdzielała cały dzień po cytrynówce....no ale tak to jest jak się nie umie kobiecie odmówić .....wypicia litra tego napoju BTW fajnie Was było zobaczyć znowu PS. Artur uściskaj (ja nie chciałem ryzykować obitego ryja ) i pozdrów Monikę ode mnie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Mi ból głowy przeszedł jak wstałem za drugim razem czyli koło 13 w piątek popłynęliśmy dobrze, że wpadliście z akjamem chociaż na te 1,5 dnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 (edytowane) Mi ból głowy przeszedł jak wstałem za drugim razem czyli koło 13 w piątek popłynęliśmy dobrze, że wpadliście z akjamem chociaż na te 1,5 dnia życie ...jak się człowiek spotyka raz na rok to wódki sobie z Tobą nie odmawia Edytowane 22 Marca 2015 przez Arturoo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Arturooo Monika czeka na Ciebie już za rok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Arturooo Monika czeka na Ciebie już za rok trza ogarnąć jakieś szklanki na te okoliczność...bo z gwinta rok w rok ?? ....ehhh przesadzam chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Ja od 40 minut w domu niecałe 6,5 godziny z ponad półgodzinną przerwą na obiad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 23 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 (edytowane) jeszcze kilka godzin i żegnaj Bukowino...:-( Edytowane 23 Marca 2015 przez bula87 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 23 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 23 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 a mnie rozłożyło i zamiast iść do pracy, leżę w łóżku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 23 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Efekty gonienia z gołą klatą po basenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 23 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 ja na basenie nie byłem... chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 23 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Arturooo Monika czeka na Ciebie już za rok trza ogarnąć jakieś szklanki na te okoliczność...bo z gwinta rok w rok ?? ....ehhh przesadzam chyba Monia mówi, że za rok bedziecie pić z wiadra a nie z gwinta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 23 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Artur udało się 15:30 w Bydgoszczy? w jednej miejscowości był luźny fotoradar ze straży miejskiej i nie wiem czy zdążyłem wyhamować.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 23 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 nie ja byłem o 16 ale 6 godzin to i tak mega czas najgorzej był w Łodzi niestety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 23 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 mnie też Łódź przetrzymała niestety i Toruń i tankowanie..17 na miejscu, ale warto było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Arturooo Monika czeka na Ciebie już za rok trza ogarnąć jakieś szklanki na te okoliczność...bo z gwinta rok w rok ?? ....ehhh przesadzam chyba Monia mówi, że za rok bedziecie pić z wiadra a nie z gwinta czyli kolejna imprezka mnie czeka , po której z filmików i zdjęć się dowiem co robiłem , z kim piłem i dlaczego na śniadanie nie wstałem nie spać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 ja juz od 5 na nogach bo juz dzis w pracy :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 ja też pierwszy dzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi