jedrekx Opublikowano 1 Czerwca 2015 Opublikowano 1 Czerwca 2015 Siemanko Długi weekend niebawem. Jadę na działkę. Ktoś chętny na grilla ??? Jak coś to zapraszam jeżeli nie pojadę nad morze i się do końca nie rozchoruje to będę dzwonił bo na razie to mam nos czerwony jak nienormalny :/
musti Opublikowano 1 Czerwca 2015 Opublikowano 1 Czerwca 2015 Siemanko Długi weekend niebawem. Jadę na działkę. Ktoś chętny na grilla ??? Jak coś to zapraszam jeżeli nie pojadę nad morze i się do końca nie rozchoruje to będę dzwonił bo na razie to mam nos czerwony jak nienormalny :/ Jędrek za mało alkoholu !!! Jak coś to dzwoń pisz , ewentualnie zgaduj się z Bartkiem i wpadajcie
jedrekx Opublikowano 1 Czerwca 2015 Opublikowano 1 Czerwca 2015 Może od gorzoły ?? :-P W sobotę "antybiotyk" się lał, ale nie pomógł
Arturoo Opublikowano 1 Czerwca 2015 Opublikowano 1 Czerwca 2015 Ja tam na czerwoną finkę z sokiem mandarynkowym nigdy nie mówiłem antybiotyk... ale może czas zacząć
musti Opublikowano 3 Czerwca 2015 Opublikowano 3 Czerwca 2015 musti, od kiedy będziesz na działce? Siemankooooo Niebawem długi weekend i balety Jędrula od jutra
musti Opublikowano 3 Czerwca 2015 Opublikowano 3 Czerwca 2015 (edytowane) będziemy in tacz luźna guma Drinki balety kobiety lecimy z programem Jak ktoś ma dobrą music to zgrać na pendrive i brać pójdzie w eter Edytowane 3 Czerwca 2015 przez musti
bula87 Opublikowano 3 Czerwca 2015 Opublikowano 3 Czerwca 2015 Musti ja jeśli już to wpadnę w sobotę, bo piątek mam intensywnie pracujący...
jedrekx Opublikowano 3 Czerwca 2015 Opublikowano 3 Czerwca 2015 jest mi ktoś w stanie załatwić niewielki kawałek rurki ze stali nierdzewnej? 5-10 cm... przekrój 70mm... im szybciej tym lepiej..
jedrekx Opublikowano 4 Czerwca 2015 Opublikowano 4 Czerwca 2015 (edytowane) Mój brat robi dolot w swoim MSM.. już ogarnięte a tak w ogóle to Edytowane 4 Czerwca 2015 przez jedrekx
Rekomendowane odpowiedzi