WIŚNIA Opublikowano 5 Czerwca 2015 Opublikowano 5 Czerwca 2015 [emoji113] piona nabazgrane z Tapatalka
jedrekx Opublikowano 6 Czerwca 2015 Opublikowano 6 Czerwca 2015 dzięki za wczorajszego spota Bula i musti Bartek, mówiłem żebyś jechał pierwszy
ŁukaszA4 Opublikowano 6 Czerwca 2015 Opublikowano 6 Czerwca 2015 Siemka kurfa zdenerwowałem się, wczoraj wymiana klocków, okej nic wielkiego, rozumiem zapieczoną prowadnicę, zdarza się, ale kur...a tłoczek który mi rozgrzewa tarcze do czerwoności i dosłownie pali klocki, no tego ku...a już jest za wiele...
ŁukaszA4 Opublikowano 6 Czerwca 2015 Opublikowano 6 Czerwca 2015 Hmm Jędrek, oczywiście że o tym myślę, ale tak na prawdę mam mieszane uczucia, raz bym go szybko popchnął dalej a raz bym go zostawił bo tyle kasy włożone ale znowu coś tam by się porobiło jeszcze, takie mam myśli, i tak mi wszyscy podpowiadają, dokładnie 50/50 jest za tym żeby zostawić a druga połowa żeby sprzedać.... I weź tu bądź mądry
eltom Opublikowano 6 Czerwca 2015 Opublikowano 6 Czerwca 2015 Nie patrzy się przez pryzmat tego, ile w auto włożone, tylko ile jest warte i ile jeszcze trzeba do niego dołożyć.Tego co zainwestowałeś, już nikt nie odda. A w ogóle to
jedrekx Opublikowano 6 Czerwca 2015 Opublikowano 6 Czerwca 2015 ile jeszcze trzeba do niego dołożyć. otóż to... lepiej dołożyć to, co trzeba włożyć w tego do nowego auta..
ŁukaszA4 Opublikowano 6 Czerwca 2015 Opublikowano 6 Czerwca 2015 Hmm, do zrobienia został magiel, trzeba wymienić wisko bo jest jakieś stare a nowe się rozwaliło po spotkaniu z drzewem... I znów tylny amor mi wylał, najpierw w 1BE a teraz w serii, ale inna strona... I malowanie jeszcze To by było na tyle... Aż tyle...
bula87 Opublikowano 6 Czerwca 2015 Opublikowano 6 Czerwca 2015 dzięki za wczorajszego spota Bula i musti Bartek, mówiłem żebyś jechał pierwszy dawałem rade cały czas gdyby nie to Toledo...mimo prób z 5 w 3 i ogień objeżdżał moją ciężarówkę
musti Opublikowano 8 Czerwca 2015 Opublikowano 8 Czerwca 2015 dzięki za wczorajszego spota Bula i musti Bartek, mówiłem żebyś jechał pierwszy Dzięki że przyjechaliście w końcu na grilla Zapraszam częściej
ŁukaszA4 Opublikowano 8 Czerwca 2015 Opublikowano 8 Czerwca 2015 Siemka sam ze sobą się witam Wygrałeś
Rekomendowane odpowiedzi