Zuzk@ Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 Dzięki Reniu za wyrozumiałość... [br]Dopisany: 06 Lipiec 2010, 11:25_________________________________________________a może ktoś ma telewizor w aucie, to obejrzelibyśmy mecz wspólnie??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 proponuje grilla w Strzelcach Dolnych [br]Dopisany: 06 Lipiec 2010, 11:13_________________________________________________http://www.a4-klub.pl/smf/propozycje_spotow_w_nowych_miejscach-t140616.0.html Dla Inowrocławian to 61 km ale jak trzeba będzie czego się nie robi dla soczystej kiełbachy z grilla ....no i dla takiego towarzystwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuzk@ Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 Karol ostatnio coś wspominał o 48 calach... tylko skąd zasilanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 ale przy samochodach to nawet piwka do meczu nie będzie można sobie wypić.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 Karol ostatnio coś wspominał o 48 calach... tylko skąd zasilanie w zegarku mam zbędną baterie to na 2 mecze energii wystarczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 Grzechu kiedy fotki Żaby w nowych oczach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuzk@ Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 Ha ha ha... to weź tą baterię no skoro tak Jedrekx to spot od 17.00 do 19.00 i potem gazuuu, do domu na mecz!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 Grzechu kiedy fotki Żaby w nowych oczach? w ciągu 2 tygodni....Manny mi zwiał za granice ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 to pstryknij chociaż komórką w takim razie ja z Ustronia wyruszę koło 13-14 żeby zdążyć na spota i później na mecz :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 to pstryknij chociaż komórką Manny ma mi pomóc z rezaniem mogę samych lampek fotki walnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 aaa myślałem, że ma Ci fotki porobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 no teraz to mnie chwile nie bylo...i juz 3 strony ale fajnie bo jest co czytac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuzk@ Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 i nie są to kalambury!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 co do spota to nie wiem co bedzie ze mna czy bede w stanie dojechac...przyjezdza w piatek przyjaciem z Berlina i na bank bedzie nokaut dwu dniowy :gwizdanie: nie wiem czy na niedzile sie ogarne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolusss Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 Karol ostatnio coś wspominał o 48 calach... tylko skąd zasilanie No i nie dosc ze kobieta zmienna jest to jeszcze czego nie spamieta to zmysli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 Karol nie draznij LWA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolusss Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 Karol nie draznij LWA Uderz w stół, a nożyce się odezwą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 Karol nie zaczynaj :bicz3: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuzk@ Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 Karol ostatnio coś wspominał o 48 calach... tylko skąd zasilanie No i nie dosc ze kobieta zmienna jest to jeszcze czego nie spamieta to zmysli Ale o co Karol Ci chodzi??? Z czym zmyśliłam???[br]Dopisany: 06 Lipiec 2010, 12:08_________________________________________________Najważniejsze, że umiem wybrnąć z każdej sytuacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolusss Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 Ale o co Karol Ci chodzi??? Z czym zmyśliłam??? Nie mam 48" Ale moge cos pomyslec o meczu jak nie u mnie to ewentualnie na dzialce jesli ktos by sie pisal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi