WIŚNIA Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 no ja mam jeszcze amory z tyłu do wymiany+łożyska wyświetlacz kompa,przewody hamulcowe z przodu i ogólnie kosmetyka ale za te konie co ma... [br]Dopisany: 08 Październik 2010, 23:29_________________________________________________ to działaj działaj bo nasze Audiczki muszą być w idealnej kondycji u mnie jeden wahacz górny ma luz a tak to lać i jeździć musze zderzaki spasować jeszcze...dzisiaj światła ustawiłem [br]Dopisany: 08 Październik 2010, 23:24_________________________________________________ za komplet części do rozrządu 600zł wołają pompe wody też wymieniasz?? [br]Dopisany: 08 Październik 2010, 23:29_________________________________________________tak 160zł :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 też musiałem zainwestować niemałe pieniądze ale dzisiaj wiem że się opłaciło chociaż szkoda że ta kasa nie poszła w mody ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 miałem kiedyś golfa 2 mam foty jak go kupiłem i jak sprzedałem po moich modyfikacjach kupiłem za 2500zł a sprzedałem za 5800zł 1.6 automat [br]Dopisany: 08 Październik 2010, 23:32_________________________________________________ też musiałem zainwestować niemałe pieniądze ale dzisiaj wiem że się opłaciło chociaż szkoda że ta kasa nie poszły w mody ;( [br]Dopisany: 08 Październik 2010, 23:32_________________________________________________ważne że jeździsz i wszystko na bieżąco robisz i że nic sie nie psuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 ja,jako że z żabką się nie rozstaje (może tak i lepiej) to wracam do planowania modów. i tak na pierwszy ogień lampy tył polift lub turbotimer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 przynajmniej wiesz czym jeździsz ja moją trochę pośmigam dlatego chcę ją zrobić pod siebie trochę sie pośpieszyłem z zakupem no alę cóż... bywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 a jakieś modzone plany masz co do niej?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 mówię ci gdybym nie musiał to bym golfa nie pogonił w takim był stanie że koleś odrazu kase rzucił a mi serce wnet pękło jak odjeżdżałem ;( ale teraz mam audi i na nie przyszła kolej może na wakacje będzie nowy motor i w qatro kto wie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 może na wakacje będzie nowy motor i w qatro kto wie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 ano mam najpierw chce zobaczyć co można z 1.8t wyciągnąć,a później może jakis przeszczep silnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 ano mam najpierw chce zobaczyć co można z 1.8t wyciągnąć,a później może jakis przeszczep silnika 2.7 BiT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 jak koleś z syreny porsche zrobił to jest tylko maszyna, kombinacji jest wiele [br]Dopisany: 08 Październik 2010, 23:52_________________________________________________http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=15389.0 np. ten pan co zrobił z 1.8t Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Nosb to mistrz mistrzów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Powiem ci że widziałem ją ostatnio jak do pracy na osową jechałem,tył zza domu wystawał w okolicach chyba ulicy Gęsiej [br]Dopisany: 09 Październik 2010, 00:01_________________________________________________ Nosb to mistrz mistrzów [br]Dopisany: 09 Październik 2010, 00:02_________________________________________________Dał rade chłopak to sie nazywa pasja skrzynia+wał+most i też mam napęd na 4 laczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Powiem ci że widziałem ją ostatnio jak do pracy na osową jechałem,tył zza domu wystawał w okolicach chyba ulicy Gęsiej hmmm jeśli chodzi Ci o tą syrenke porsche to chyba była sprzedana gdzieś w Polske a jeśli chodzi Ci o fure Nosba to raczej niemożliwe żebyś widział ją na ul.Gęsiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 a 180km fabrycznej mocy chyba by dało rade [br]Dopisany: 09 Październik 2010, 00:06_________________________________________________ Powiem ci że widziałem ją ostatnio jak do pracy na osową jechałem,tył zza domu wystawał w okolicach chyba ulicy Gęsiej hmmm jeśli chodzi Ci o tą syrenke porsche to chyba była sprzedana gdzieś w Polske a jeśli chodzi Ci o fure Nosba to raczej niemożliwe żebyś widział ją na ul.Gęsiej [br]Dopisany: 09 Październik 2010, 00:06_________________________________________________Skarpete widziałem na ulicy Gęsiej, a fura Nosba [br]Dopisany: 09 Październik 2010, 00:08_________________________________________________Na tych felach od porsche kayen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 śmigam spać te marudy nas zje*ią za to spamowanie [br]Dopisany: 09 Październik 2010, 00:09_________________________________________________ porsche kayen a co to za model?? znam Cayenne tylko a te fele są od 911 prędzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Ważne że wiadomo o co chodzi ale jest piękne B5 :slina:i tak moje będzie ładniejsze [br]Dopisany: 09 Październik 2010, 00:16_________________________________________________A dlaczego ty chcesz żabkę sprzedać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Newman Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 nie wiem jak Reniu ale ja juz zdecydowalem co bedzie później za auto..... ale ciiiii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi_a4 Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 czyzby newman dzisiaj przy piwku ze szwagrem zdecydowales ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 śmigam spać te marudy nas zje*ią za to spamowanie [br]Dopisany: 09 Październik 2010, 00:09_________________________________________________ porsche kayen a co to za model?? znam Cayenne tylko a te fele są od 911 prędzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi