Gość -makaveli- Opublikowano 27 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 Fajne koła do nowszych autek... ale w parze musiał by być zawias na odpowiedniej wysokości: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=166791.0 u Karola na avancie fajnie by wyglądały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komar865 Opublikowano 27 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 polska Ekstraklasa to jest Zuzel hmmm najlepsi na swiecie drugi rok z rzedu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 27 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 Albo u Rafiego... tylko nie jestem przekonany czy będzie efekt na standardowym zawieszeniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 27 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 polska Ekstraklasa to jest Zuzel hmmm najlepsi na swiecie drugi rok z rzedu! tak czy inaczej wole piłke nawet w wykonaniu naszych kopaczy żużel nigdy mnie kompletnie nie interesował :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-trn Opublikowano 27 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 Ja mam N i nie ma z nimi problemów a co do umów ? to hmm nie słyszałem o przekrętach mamy w zasadzie 2 N-ki od samego początku i nigdy nie było problemów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komar865 Opublikowano 27 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 jo tam krzychu wciskasz bo na bank masz jakiegos znajomego co N sprzedaje :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-trn Opublikowano 27 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 haha a właśnie że nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manny90 Opublikowano 27 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 Z racji tego, że od jakiegoś czasu w domu gości TV HD, jestem teraz w trakcjie zmieniania z Polsatu na "N", wielu znajomych ma i nic złego nie mówili. Przekalkulowałem wszystko i najbardziej opłaca się wziąć właśnie N jeśłi chodz o HD. W polsacie chcieli ode mnie za każdy kanał HD 5zł dopłaty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-trn Opublikowano 27 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 No własnie i to jest + N że ma tanio i naprawde przyzwoite kanały a tym bardziej w jakości HD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Newman Opublikowano 27 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 dekodery N naprawiamy u nas w teleplanie jakby co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 27 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 hmmm właśnie najbardziej na N mi zależy bo mają dużo sportu raczej faktycznie spróbuje N dzieki za rady i sugestie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 27 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 ja mam cyfrę + i jestem mega zadowolony, mieliśmy też wcześniej polsat i to był kibel znajomy ma "N" i narzeka, że cały czas mi fiksuje dekoder... a ma ten z dyskiem twardym jeśli ktoś ma kontakt z Grzegorzem (gurban6), Damianem (damian_qbass) oraz Markiem (siucek) to bardzo Was proszę żeby się z nimi skontaktować w sprawie potwierdzenia koszulek. mają czas do jutra, w przeciwnym wypadku bierzemy odpowiednio mniejszą ilość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komar865 Opublikowano 27 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 pisalem do damiana i na bank mu jeszcze przypomne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 27 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 [br]Dopisany: 27 Październik 2010, 15:30_________________________________________________Jaka kosa na dworzu az sie wychodzić z chaty nie chce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wera :) Opublikowano 27 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 ale tu cicho.... :gwizdanie: :gwizdanie: przeglad zalatwiony :> i mozna spokojnie jezdzic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manny90 Opublikowano 27 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 Grafitowe A3 rejestracje CWA XXXX kojarzycie? Dzisiaj na pomorskej stało na klubowych podkładkach Artur, za pierwszysm razem mnie od razu dostrzegłeś, ale jak drugi raz (popołudniu) to już jak zahipnotyzowany na Królowej Jadwigi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 27 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 oczywiście Manny na uczelni 2 razy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolusss Opublikowano 27 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 Fajne koła do nowszych autek... ale w parze musiał by być zawias na odpowiedniej wysokości: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=166791.0 u Karola na avancie fajnie by wyglądały :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 27 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 Fajne koła do nowszych autek... ale w parze musiał by być zawias na odpowiedniej wysokości: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=166791.0 u Karola na avancie fajnie by wyglądały :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: masz nad czym mysleć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manny90 Opublikowano 27 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 oczywiście Manny na uczelni 2 razy Raz się nawet z tobą witałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi