mega13 Opublikowano 21 Listopada 2007 Opublikowano 21 Listopada 2007 Witam mam takie pytanie czy trzeba i jeśli tak to co ile km wymieniać olej w dyfrze. Podobno QUATTRO jest nieśmiertelne ale ja tam wole o nie dbać to i ono będzie dbać o mnie :> :>
Gość gugas Opublikowano 21 Listopada 2007 Opublikowano 21 Listopada 2007 A ile ma Twoje autko przebiegu i czy był już kiedykolwiek wymieniany ?? Moje ma teoretycznie 170tys , ale realnie pewnie koło 300tys i przy wymianie jak spuściliśmy stary to był ewidentnie nadający się tylko do wyrzucenia
mega13 Opublikowano 21 Listopada 2007 Autor Opublikowano 21 Listopada 2007 Hmmmm, ile ma przebiegu to dobre pytanie, na liczniku 287tyś, ale też zastanawiam się czy to oryginalny przebieg. Ostatnio gość od pomp powiedział żę według niego tak bo na wszystkim są oryginalne nalepki i pompa na pewno jeszcze była nieruszana, ale kto to wie naprawdę.
Gość gugas Opublikowano 21 Listopada 2007 Opublikowano 21 Listopada 2007 Teoretycznie powinno się dolewać a nie wymieniać, ale przy takim przebiegu ja bym wymienił i będziesz miał bezproblemowa jazdę na 100tyś km. Autodata w przeglądach pokazuję tylko sprawdzenie co 30tyś km stanu i sprawdzenie czy nie ma wycieków. Moja rada wymień i ciesz się z bezawaryjnej jazdy.
Rekomendowane odpowiedzi