acinlos Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 Witam W a4 1.9tdi 99r, po wrzuceniu na D auto w ogole nie toczy sie do przodu, trzeba dodac delikatnie gazu zeby pojechalo czy to normalne? po wrzuceniu np. R samochod powoli toczy sie do tylu bez dodawania gazu. Skrzynia to zwykly automat nie zaden tiptronic etc...
GRazny Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=185314.0 ekspertem nie jestem ale taki właśnie był przypadek w golfie o którym powyżej napisałem... dodatkowo jeszcze czasem nie chciał przejść na 2kę... wszystko przez niski stan oleju
kris_lpgcars Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 Ja dodam ze Moj tiptronic trzeba postawic pod naprawde storma górkę żeby stał w miejscu
acinlos Opublikowano 7 Lutego 2011 Autor Opublikowano 7 Lutego 2011 jest jakas mozliwosc zeby sprawdzic oznaczenie skrzyni, nie wchodzac pod samochod ? np. po VINie ?
kris_lpgcars Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 Chyba łatwiej będzie i szybciej sprawdzić wchodząc pod auto a napewno będziesz miał pewniaka
spawacz1 Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 :polew:kolego nigdzie nie wchodż otwórz bagażnik, wyjmij zapaz i tam będzie w środku w zagłebieniu na zapasowe koło tabliczka znamionowa i poszukaj napisu "Getribecode" to znaczy kod skrzyni albo oznaczenie i zczytaj kod.
Shade Opublikowano 11 Lutego 2011 Opublikowano 11 Lutego 2011 WitamW a4 1.9tdi 99r, po wrzuceniu na D auto w ogole nie toczy sie do przodu, trzeba dodac delikatnie gazu zeby pojechalo czy to normalne? po wrzuceniu np. R samochod powoli toczy sie do tylu bez dodawania gazu. Skrzynia to zwykly automat nie zaden tiptronic etc... A dzieje się to cały czas czy tylko na zimnym oleju?
Rekomendowane odpowiedzi