Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Plucie na wycieraczkę ... :D

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wiem wiem że w zamek w drzwiach domu , i o to mi chodziło :naughty:

Opublikowano

najlepiej żeby jeszcze był w domu :kox:

Ale Wy jesteście brutalni... To ma być dla niego upokarzające i kompromitujące, a nie, żeby gościa od razu zamurować :) kolego wymyśliłeś coś co mu zrobisz? Może skorzystasz z kilku podpowiedzi od nas wszystkich i złożysz jakoś do kupy tworząc bardzo fajny epizod? Oczywiście daj nam znać co i jak :) no chyba, że tak jak napisałem wziąłeś już 3 dni urlopu i wszystko planujesz... :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

A nie wystarczy napisać kulturalnie kartki z dużą czcionką i powiesić nad wycieraczką nad drzwiami??

Jakiś wymyśl tekst żeby trafił go gościa plującego na nią.

Opublikowano

ja bym ustąpił głupszemu i poszedł zapalić z sąsiadem papieroska na zgode....z tym że do jego papierosa dodałbym pazura z dużego palca u nogi :kox:

Opublikowano

ja bym ustąpił głupszemu i poszedł zapalić z sąsiadem papieroska na zgode....z tym że do jego papierosa dodałbym pazura z dużego palca u nogi :kox:

Ładna zgoda :P Mam nadzieję że nie "godziłeś" się w ten sposób z wieloma ludźmi :polew::naughty:

Opublikowano

dobrze, dobrze...jak sie czesto godzil to przynajmniej nie ma dziurawych skarpet:)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Coś się dzieje?

Opublikowano

Dzieje się, dzieje. Zrobił jak napisałem - wziął urlop i planuje zaklejenie drzwi, już jeździ po wszystkich sklepikach w mieście i wykupuje super glue :polew:

Opublikowano

kolega miał podobny problem z panem z parteru, wypiło sie za dużo i w nocy zaczeliśmy akcje

w kilka osób zrobiliśmy mu iglo pod drzwiami na około 1,5metra grubości wiaderkami nosiliśmy śnieg aż pod sufit a na aucie miał bałwana na podobnego do niego, zawsze dawał nam w kość po tej akcji również