Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AJM] BRAK nawigacji w mojej Niuni

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

W swojej :a4fan: został mi tylko panel z nawigacji - koło ręcznego (tzn. w takim stanie kupiłem). Wiem że komputer powinien znajdować się w bagażniku w schowku z lewej strony. Tu też niestety została tylko szkielet podtrzymujący. A jak przedstawia się problem z wyświetlaczem? Gdzie był montowany? Ile taka nawigacja jest warta? Czy w Polsce przydatna byłaby?

Z góry dziękuję za odpowiedz i pomoc

Pozdrawiam

michau

Opublikowano

Zdaje sie masz na mysli tak zwana kleine navigation - wyswietlacz w radiu i duzym FIS - przydatna jak kazda inna - co do ceny osprzetu nie wiem - plytka z mapami - 100zlotych albo zaprzyjaznieni koledzy z klubu!! ;)

Opublikowano

chyba nie w radiu bo nie mam takiego dużego radia a przynajmniej nie ma możliwości zabudowy u mnie. dzisiaj mi chłopak coś mówił o wyświetlaczu miedzy zegarami, czy to możliwe?

Opublikowano

to jest navi BNS a strzałki nawigacyjne pokazuje Ci na fisie, przydatna po Europie owszem ale po PL nie bo nie ma map bo to navi w systemie nonDX (prawdopodobnie bo masz auto z 2000 roku a w 2001 dopiero weszły systemy DX) ale możesz spróbować włożyć czytnik już DX (zadziała jeśli w Twoim aucie był ori zamocowany ostatni model nonDXowy)