michau Opublikowano 24 Listopada 2007 Opublikowano 24 Listopada 2007 Witam! W swojej został mi tylko panel z nawigacji - koło ręcznego (tzn. w takim stanie kupiłem). Wiem że komputer powinien znajdować się w bagażniku w schowku z lewej strony. Tu też niestety została tylko szkielet podtrzymujący. A jak przedstawia się problem z wyświetlaczem? Gdzie był montowany? Ile taka nawigacja jest warta? Czy w Polsce przydatna byłaby? Z góry dziękuję za odpowiedz i pomoc Pozdrawiam michau
marinero Opublikowano 24 Listopada 2007 Opublikowano 24 Listopada 2007 Zdaje sie masz na mysli tak zwana kleine navigation - wyswietlacz w radiu i duzym FIS - przydatna jak kazda inna - co do ceny osprzetu nie wiem - plytka z mapami - 100zlotych albo zaprzyjaznieni koledzy z klubu!!
michau Opublikowano 24 Listopada 2007 Autor Opublikowano 24 Listopada 2007 chyba nie w radiu bo nie mam takiego dużego radia a przynajmniej nie ma możliwości zabudowy u mnie. dzisiaj mi chłopak coś mówił o wyświetlaczu miedzy zegarami, czy to możliwe?
alvaro Opublikowano 25 Listopada 2007 Opublikowano 25 Listopada 2007 to jest navi BNS a strzałki nawigacyjne pokazuje Ci na fisie, przydatna po Europie owszem ale po PL nie bo nie ma map bo to navi w systemie nonDX (prawdopodobnie bo masz auto z 2000 roku a w 2001 dopiero weszły systemy DX) ale możesz spróbować włożyć czytnik już DX (zadziała jeśli w Twoim aucie był ori zamocowany ostatni model nonDXowy)
Rekomendowane odpowiedzi