Gość .... Opublikowano 10 Lutego 2011 Opublikowano 10 Lutego 2011 Witam, Koledzy kto wie co znaczy dokładnie oznacznie BM ? Są tez inne oznaczenia reflektorów przednich AL itp Szukałem na forum ale nie znalazłem chodź wydawało mi się że gdzieś coś pisało Pozdro
Cuber Opublikowano 10 Lutego 2011 Opublikowano 10 Lutego 2011 Ale kod powinien być 8EO 941 030 BM :gwizdanie: strona prawa lamap xenon BM oznaczenie lampy xenonowej ruch prawostronny i chyba biały kierunek AS oznaczenie lampy xenonowej ruch prawostronny i tutaj kierunek pomarańczowy Odnosnie kierunków to nie jestem pewny
Gość .... Opublikowano 10 Lutego 2011 Opublikowano 10 Lutego 2011 Dzięki, BM to Bi-Xenon ? skrętny zwykły ? przyda się osobą które chcą wymienić lampy zwykłe na Xenon.
Cuber Opublikowano 10 Lutego 2011 Opublikowano 10 Lutego 2011 Dzięki, BM to Bi-Xenon ? skrętny zwykły ? przyda się osobą które chcą wymienić lampy zwykłe na Xenon. zwykły skrętny to najprawdopodobniej z końcówką BB kierunek pomaranczowy i BP kierunek biały
Gość .... Opublikowano 10 Lutego 2011 Opublikowano 10 Lutego 2011 Dzięki, BM to Bi-Xenon ? skrętny zwykły ? przyda się osobą które chcą wymienić lampy zwykłe na Xenon. skrętny to najprawdopodobniej z końcówką BB kierunek pomarańczowy i BP kierunek biały Teraz wiem już więcej, dużo jest dłubania by zamontować skrętny ?
Cuber Opublikowano 10 Lutego 2011 Opublikowano 10 Lutego 2011 Zapytaj Fantomasa on się tym zajmował i nawet jest temat o tym
FANTOMAS Opublikowano 10 Lutego 2011 Opublikowano 10 Lutego 2011 Nie , nie jest dużo zmieniasz sterownik AFS (zamiast LWR - samopoziomowania) który jest pod deską koło AIRBAG-u pasażera wymieniasz wtyczkę i pinologię i zmieniasz pinologię przy lampach i vag-ujesz nie trzeba ciągnąć żadnych kabli wszystko idzie po starych
Gość .... Opublikowano 11 Lutego 2011 Opublikowano 11 Lutego 2011 No to super dzięki, jeśli jest taki wątek to chętnie poczytam. Koledzy a jakich lamp szukać bo tak sie przymierzam do wymiany :gwizdanie:[br]Dopisany: 11 Luty 2011, 08:44_________________________________________________ Nie , nie jest dużo zmieniasz sterownik AFS (zamiast LWR - samopoziomowania) który jest pod deską koło AIRBAG-u pasażera wymieniasz wtyczkę i pinologię i zmieniasz pinologię przy lampach i vag-ujesz nie trzeba ciągnąć żadnych kabli wszystko idzie po starych Jeśli jest jakiś schemat to mógł bym prosić ?, chyba że wątek to po czytam
ROBERT Opublikowano 11 Lutego 2011 Opublikowano 11 Lutego 2011 Ale kod powinien być 8EO 941 030 BM :gwizdanie: Nie O jak Ola tylko 0 - zero [mod]no tak moje niedopatrzenie przy szybkim pisaniu posta [/mod]
Gość .... Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 Ma ktoś rozpiskę oznaczeń wszystkich? AH AM - zwykłe EU AF - skrętne EU AL BM BP AS.... [br]Dopisany: 11 Luty 2011, 20:28_________________________________________________Wracając do tematu 8E0941003BM, 8E0941004BM czyli prawa i lewa lampa ruch prawo stronny czyli EU ? bixenon białe kierunki, BM różnią sie czymś od AM ?
Rekomendowane odpowiedzi