grucha213 Opublikowano 11 Lutego 2011 Opublikowano 11 Lutego 2011 witam mama problem chyba nie działa klima w każdym razie nie da sie wyłączyć ECON cały czas sie świeci!!! błędy na vagu to: 819 Nie znany kod błędu przerwa lub zwarcie do plusa 819 Nie znany kod błędu zwarcie do masy - BŁĄD SPORADYCZNY co to bedzie???
akjam Opublikowano 11 Lutego 2011 Opublikowano 11 Lutego 2011 Może kolego sprawdź ciśnienie w układzie. A przede wszystkim wpisz w szukajce ECON to będziesz miał troche lektury... :gwizdanie:
ROBERT Opublikowano 11 Lutego 2011 Opublikowano 11 Lutego 2011 Na 99% brak czynnika w układzie , ew. uszkodzony czujnik G65 Kiedy ostatnio "nabijałeś" klimę :?:
grucha213 Opublikowano 11 Lutego 2011 Autor Opublikowano 11 Lutego 2011 nigdy bo kupiłem nie dawno!!! a co ile sie nabija taką klime??
akjam Opublikowano 11 Lutego 2011 Opublikowano 11 Lutego 2011 nigdy bo kupiłem nie dawno!!! a co ile sie nabija taką klime?? No to sprawdź i będziesz wszystko wiedział. :gwizdanie: Serwis/przegląd klimy robię raz w roku.
ROBERT Opublikowano 11 Lutego 2011 Opublikowano 11 Lutego 2011 nigdy bo kupiłem nie dawno!!! a co ile sie nabija taką klime?? No to sprawdź i będziesz wszystko wiedział. :gwizdanie: Serwis/przegląd klimy robię raz w roku. Bez przesady , ale co dwa lata trzeba podjechać i sprawdzić To jest jedna z pierwszych czynności jakie robię po zakupie auta ( rozrząd , olej + filtry , klima ... )
grucha213 Opublikowano 11 Lutego 2011 Autor Opublikowano 11 Lutego 2011 ale powiedzcie mio teko ze tam coś wspomniane w tych błedach o masie i zwarciach to może być że nie nabita??
akjam Opublikowano 11 Lutego 2011 Opublikowano 11 Lutego 2011 nigdy bo kupiłem nie dawno!!! a co ile sie nabija taką klime?? No to sprawdź i będziesz wszystko wiedział. :gwizdanie: Serwis/przegląd klimy robię raz w roku. Bez przesady , ale co dwa lata trzeba podjechać i sprawdzić To jest jedna z pierwszych czynności jakie robię po zakupie auta ( rozrząd , olej + filtry , klima ... ) Źle mnie zrozumiałeś robert. Kolega pytał o to co ile nabija się klimę a ja może mylnie odpowiedziałem, że przeglądzik/serwis robię raz w roku (okazja przy przeglądzie :gwizdanie:) a Nabijanie tak jak mówisz.
ROBERT Opublikowano 11 Lutego 2011 Opublikowano 11 Lutego 2011 Najpierw , jak wspomniałeś wcześniej , że jeszcze nie byłeś , jedź do serwisu klimatyzacji [br]Dopisany: 11 Luty 2011, 23:13_________________________________________________ Źle mnie zrozumiałeś robert. Kolega pytał o to co ile nabija się klimę a ja może mylnie odpowiedziałem, że przeglądzik/serwis robię raz w roku (okazja przy przeglądzie :gwizdanie:) a Nabijanie tak jak mówisz.
grucha213 Opublikowano 11 Lutego 2011 Autor Opublikowano 11 Lutego 2011 ok , narazie dzieki !! jutro ew. w pon skocze i zobaczymy//// pozdro
ROBERT Opublikowano 11 Lutego 2011 Opublikowano 11 Lutego 2011 Tylko popytaj w swojej okolicy o jakiś "dobry" serwis klimatyzacji bo różnie z tym bywa Powiedz , żeby sprawdzili szczelność , niektóre serwisy mają czynnik ze środkiem fluorescencyjnym , wtedy b. łatwo stwierdzić jakąś nieszczelność pod światłem UV
Rekomendowane odpowiedzi