kozi291 Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 Witam, czy jest jakiś sposób na zakodowanie nowego transpondera tzw domowym sposobem ? Nie mam kodu PIN i mam tylko jeden oryginalny kluczyk z zakodowaną pastylką immo.
szogun0 Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 Nie, tak jakbyś ty chciał, to nie ma możliwości.
kozi291 Opublikowano 14 Lutego 2011 Autor Opublikowano 14 Lutego 2011 A czy gdybym posiadał kod PIN to jest mozliwość zakodowania takiego transpondera ?
Wihajster Opublikowano 14 Lutego 2011 Opublikowano 14 Lutego 2011 A czy gdybym posiadał kod PIN to jest mozliwość zakodowania takiego transpondera ? tak
kozi291 Opublikowano 14 Lutego 2011 Autor Opublikowano 14 Lutego 2011 To jak wydobyć taki kod PIN - czy jest on zapisany w Eeprom licznika ? Jeśli tak to proszę o jakąś instrukcję jak go wydobyć. Mam jeszcze pytanie odnośnie kodowania kluczyka - u mnie jest pompa centralnego 8D0 862 257 C czy do takiej pompy da się zakodować oryginalny kluczyk audi ? Aktualnie nie mam żadnego kluczyka zakodowanego - sprawdzałem VAGiem w 35-Central lock > 08-Mass bloks > grupa 003 > wartość BinBits 0000. Czy muszę dokupić osobno sterownik centralnego ?
Rekomendowane odpowiedzi