MRokita Opublikowano 16 Lutego 2011 Opublikowano 16 Lutego 2011 Witam , poszukuje od jakiegos czasu wkład lusterka niebieski podgrzewany prawa strona, do Audi a4 b5 avant 2000 r , jesli ktos ma chętnie kuię,. Pozdr Mr
v_dawid187_v Opublikowano 17 Lutego 2011 Opublikowano 17 Lutego 2011 umiesc post w dziale kupie[br]Dopisany: 17 Luty 2011, 18:55_________________________________________________daj nr vin to jutro ci sprawdze ile by takie cudo kosztowalo bo trzeba spojrzec na nr PR jezeeli oczywiscie miales takie orginalnie zamontowane
v_dawid187_v Opublikowano 21 Lutego 2011 Opublikowano 21 Lutego 2011 z opisu pr wychodzi tylko 6xd wiec musisz sam dopowiedziec reszte jakbys z fotki nie umial wytypowac to opisz te lusterko troche bardziej jak wytypujemy to podam ci cene
MRokita Opublikowano 21 Lutego 2011 Autor Opublikowano 21 Lutego 2011 zakupiłem juz w2 szt wkładów i nie pasuja sa poprostu za małe , jest to jakas wersja w której te lusterka sa troszke wieksze niz standardowe, nie mam pojecia ,moze masz wymiar ? dzieki [br]Dopisany: 21 Luty 2011, 08:12_________________________________________________ zdaje sie na twoje doświadczenie a i mam druga proźbe potrzebuje kod do radia symfonia zakupiłęm nowy akumulator i teraz skasowało mi sie radio, mam napis safe, do tego chciałbym zsapytac ile kosztuje u ciebie podpiecie do komupera auta w celu wykrycia usterek? dzieki pozdr MR
v_dawid187_v Opublikowano 23 Lutego 2011 Opublikowano 23 Lutego 2011 w opisie masz podane wymiary wystarczy przeczytac jak kupiles za male to pewnie masz 175 mm bo sa jeszcze 125 mm pozatym masz lusterka symetryczne czy od pasazera mniejsze? co do radia to zobacze co da sie zrobic
MRokita Opublikowano 23 Lutego 2011 Autor Opublikowano 23 Lutego 2011 Witam , tak od pasazera jest mniejsze niz od strony kierowcy , pewnie jest to 175 mm, dzis zmierze i napisze dzieki
v_dawid187_v Opublikowano 23 Lutego 2011 Opublikowano 23 Lutego 2011 kodu do radia jak nie masz to nie bd poniewaz jezeli radio jest kradzione to po odczytaniu w systemie kodu do niego automat przyjezdza policja do firmy a ja wole tego nie sprawdzac czy przyjada czy nie hehe
MRokita Opublikowano 23 Lutego 2011 Autor Opublikowano 23 Lutego 2011 Luzik radio jak i cały samochód mam od kilku lat , wiec spokojna głowa , nic z tym kodem sie nie uda ?
Rekomendowane odpowiedzi