Cristoforo Opublikowano 28 Listopada 2007 Opublikowano 28 Listopada 2007 Witam. Mam pytanko jaka powinna byc temperatura oleju na wyświetlaczu u mnie to wacha sie w zalezności od stylu jazdy tak ok. 80-85 stopni i rośnie im bardziej cisne moja niunie ale nie przekroczyła 100 stopni. czy to prawidłowa temperatura?; czy musi być stała? czy moze padł czujnik? ( 1.8T 150 KM) prosze o wskazówki.pozdrawiam
Kosa-00 Opublikowano 29 Listopada 2007 Opublikowano 29 Listopada 2007 a gdzie ty masz taki skaźnik temp.oleju
mercii Opublikowano 29 Listopada 2007 Opublikowano 29 Listopada 2007 a gdzie ty masz taki skaźnik temp.oleju No powiem Ci ze ja tez taki czujnik wskaznik mam:) . Temoperatura nie przekaracz mi nigdy 80 st. Ale ja mam cos nie tak woogle z temperatura bo ciczy nie przekracza mi tez 77.
Gość spedyt Opublikowano 29 Listopada 2007 Opublikowano 29 Listopada 2007 Temperatura w normie, jeżeli utrzymuje się w połowie zakresu to nie ma powodów do paniki. Zawsze przy wysileniu silnika temp oleju wzrośnie a gdzie ty masz taki skaźnik temp.oleju Nie wszystkie wersje mają wskaźnik
Cristoforo Opublikowano 29 Listopada 2007 Autor Opublikowano 29 Listopada 2007 dzieki za informacje teraz moge spac spokojnie. po wymianie oleju tak naprawde zaczął wskaznik reagować prawidłowo.
Rekomendowane odpowiedzi