moscic Opublikowano 20 Lutego 2011 Opublikowano 20 Lutego 2011 A oto moja A4: Elektryczne lusterka podgrzewane Podgrzewane dysze spryskiwaczy Elekltryczne szyby przednie Skorzana tapicerka Klimatronik Centralny zamek Obnizanie zawieszenie ABS 2xAirbag Domykanie szyb z kluczyka i pilota Felgi 18" Radio JVC KD-AVX33 W planach: Pozbycie sie troche odstajacego przedniego zderzaka Pozbycie sie rys na samochodzie Zmiana podswietlenia w srodku na ledowe (oswietlenie nog w innym kolorze) Przyciemnienie szyb Zmiana radia 1 din na 2 din i radio np. Kenwood DNX-5220BT Ale te plany beda musialy jeszcze troche poczekac z powodu wesela:) A tak a propos: Ktos wie gdzie moglbym dostac niezbedne czesci do przerobienia radia na 2 din? Bo na allegro oraz angielskim e-bay nic nie moge znalezc. A z tego sie sie orientuje to jest potrzebnydrudi kosz do mocowania, caly tunel srodkowy oraz panel klimatyzacji drugi.
topor Opublikowano 20 Lutego 2011 Opublikowano 20 Lutego 2011 pierwszym planem powinno byc usuniecie madafaka chrom listwy ze zderzaka :gwizdanie:
Michał Opublikowano 20 Lutego 2011 Opublikowano 20 Lutego 2011 pierwszym planem powinno byc usuniecie madafaka chrom listwy ze zderzaka :gwizdanie: ...i z dachu :blink:
moscic Opublikowano 20 Lutego 2011 Autor Opublikowano 20 Lutego 2011 Jezeli chodzi o zderzak to nie wiem czy jakiegos drugiego nie bede musial. Zderzak jest w kazdym badz razie do naprawy niestety.
Loq Opublikowano 20 Lutego 2011 Opublikowano 20 Lutego 2011 choruję na takie koło jak koledzy wyżej chrom z dachu i ze zderzaka i już będzie
Polko_V Opublikowano 20 Lutego 2011 Opublikowano 20 Lutego 2011 a kysz ze pseudo chromami ale reszta jak najbardziej
moscic Opublikowano 20 Lutego 2011 Autor Opublikowano 20 Lutego 2011 Te psedu chromy to nie moj wymysl:) Taki kupilem. Samochod posiadam od ok 5 miesiecy i juz teraz moge powiedziec ze nie zamienie go na zaden inny:) Jezdzi sie swietnie, sylwetka samochodu ponadczasowa i mam nadzieje ze bedzie jesli nie bezawaryjny (bo juz musialem wymieniac przewody hamulcowe od serva do pompy ABS) to jak najmniej awaryjny. A o wyglad tez mam zamiar zadbac. W sumie to najpierw wyglad zewnetrzny a pozniej pomysle co dalej.
Loq Opublikowano 20 Lutego 2011 Opublikowano 20 Lutego 2011 jak Ci się z czasem fele znudzą to daj znać
Rekomendowane odpowiedzi