Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B6] Belka zderzaka A4 S4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, panowie mam problem, wg instrukcji tego forum zdobyłem kpl. body kit S4. Pytanie moje jest takie: czy belka zderzaka przedniego pasuje ze zwykłej do zdesia S ? Nie znalazlem informacji ze belka jest inna, jak i nie było w wykazie części nr belki. Pytam bo mam audi wersje USA i moja belka nie pasuje do zderzaka S4. Prosił bym o szybkie sugestie w tej sprawie gryz auto mi sie juz maluje a ja nie wiem co z tą belką? nowa kosztuje 800zł a na allegro brak :( mam nadzieje ze zwykła belka pasuje.....

Opublikowano

no ja sie podwieszam do ciebie, mam europe i kupiłem dokładke przod od esy, i tez zastanawiam sie co z belka??? a powiedz mi moze jakie kratki masz do zderzaka, bo ja zastanawiam sie nad kupnem dolnego i gornego grila z pionowym chromem ale drogi jak cholera. Aha i czy nadkola pasuja do esy zwykłe??

Opublikowano

jak dokładke przód od esy? chyba od s-line?

To jest zderzak od S4 i takie mam kratki :

15022011315.jpg

I takiego grilla dopadłem za smieszną kase:

1465241329

Opublikowano

wrclaguna dzieki wielkie, właśnie widze ze mam taka sama belke USA więc normalna europejska pasuje i do zwykłego i do esy na to wychodzi. Wczoraj zamowilem chwila prawdy bedzie jutro :D[br]Dopisany: 22 Luty 2011, 09:14_________________________________________________

ooo podaj mi nr ori tego grilla, ile dałeś?? a ze zderzakami pomylilo mi sie ja mam s-line ty masz s4 :gwizdanie:

Podam ci nr grilla jak mo przyjdzie, bo dziś jeszcze nie doszedł. Dałem za niego razem ze znaczkiem na tył 300zł wiec chyba fajna kasa nie? :kox:
Opublikowano

taaa, na elagro, szukałem chyba miesiąc zeby kupic coś ponizej 4stów i sie udało. A kratke srodkowa do zdesia tez wypatrzyłem za 180zł :kox: [br]Dopisany: 22 Luty 2011, 18:08_________________________________________________belka przyszła i praktycznie pasuje idealnie. Takze problem rozwiązany. Zwykła belka od A4 pasuje do zderzaka S4. I tak samo z wersjami zderzaków USA.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...