krg1 Opublikowano 22 Lutego 2011 Opublikowano 22 Lutego 2011 Proszę o spojrzenie na fotki i powiedzenie mi czy z tym dowodem jest wszystko w porządku aby zarejestrować auto w kraju oraz napisanie imię i nazwisko właściciela oraz adres, z góry dzięki klikając dwa razy na fotki można je ładnie powiekszyć [/url
kalik Opublikowano 22 Lutego 2011 Opublikowano 22 Lutego 2011 Normalny francuski dowód rejestracyjny. Przekreślenie długopisem i dopiski jak dobrze pamiętam świadczą, że auto zostało wymeldowane w wydziale komunikacji.
krg1 Opublikowano 22 Lutego 2011 Autor Opublikowano 22 Lutego 2011 oki dzięki za info, a kto był ostatnim właścicielem auta ?
krg1 Opublikowano 23 Lutego 2011 Autor Opublikowano 23 Lutego 2011 jeszcze kolego napisz mi adres tego goscia ktore to ulica a ktore miasto
Kali S4 Opublikowano 23 Lutego 2011 Opublikowano 23 Lutego 2011 jeszcze kolego napisz mi adres tego goscia ktore to ulica a ktore miasto :kox: umowa pisana na kolanie? C.3 masz adres
kalik Opublikowano 23 Lutego 2011 Opublikowano 23 Lutego 2011 Ciekawe czy pan Demiere Jonathan zorientowł się, że nie ma auta w garażu...
Kali S4 Opublikowano 23 Lutego 2011 Opublikowano 23 Lutego 2011 Ciekawe czy pan Demiere Jonathan zorientowł się, że nie ma auta w garażu... wcale nie zdziwił bym się gdyby tak było
krg1 Opublikowano 23 Lutego 2011 Autor Opublikowano 23 Lutego 2011 nie no Panowie, autko kupione legalnie z komisu, tylko trzeba umowę inna napisać :gwizdanie: dzięki
Kali S4 Opublikowano 23 Lutego 2011 Opublikowano 23 Lutego 2011 nie no Panowie, autko kupione legalnie z komisu, tylko trzeba umowę inna napisać :gwizdanie: dzięki taa,na Ciebie ta umowa i w razie jakiegoś (odpukać) przekrętu Ty jesteś na umowie i Ty za to bekasz
Rekomendowane odpowiedzi