Gość Faworek Opublikowano 30 Listopada 2007 Opublikowano 30 Listopada 2007 Normalnie mial kopa 2,5 tysiaka obrotow ciaglo go ladnie a teraz rozpedza sie wolno jakby moc stracil nei ma roznicy czy 1 tysiac obrortow czy 3 tysiace obrotow:/ mam za***iście dziurawy przy koncowce tlumnik czy to jest powod tego? a moze zmiana zawieszenia ze sportowego na orginalne moze to spowodowalo prosze o pomoc? * zacznij od poprawnego nazywania tematów wątków (ten poprawiłem) - [lukasz]
Gość jonny Opublikowano 30 Listopada 2007 Opublikowano 30 Listopada 2007 Faworek,najpierw popraw temat Podłącz VAGa,zobacz czy sa jakies błedy. Poszukaj na forum,to częsta dolegliwośc tych motorków,wiele o tym pisano. PS. Z tym zawieszeniem to oczywiście żarcik
Gość Faworek Opublikowano 30 Listopada 2007 Opublikowano 30 Listopada 2007 a cojest w temacie nie tak ?na co mam zmienic hmm ciekawe z tym zawieszeniem taki powazny zarcik lol
Gość MorgothV8 Opublikowano 30 Listopada 2007 Opublikowano 30 Listopada 2007 Będziesz wiedział na co masz poprawić jak przeczytasz regulamin
Gość Faworek Opublikowano 30 Listopada 2007 Opublikowano 30 Listopada 2007 ogolnie rozpedza sie tak samo caly czas wolno ..::/
mcm Opublikowano 30 Listopada 2007 Opublikowano 30 Listopada 2007 doładowanie pewnie padło, podłącz VAGa i zobacz co pokaże, pownien być błąd związany z "ciśnieniem powietrza w przewodzie dolotowym"
Gość Faworek Opublikowano 30 Listopada 2007 Opublikowano 30 Listopada 2007 i znowu wydatek za podlaczanie kompa bo ja nie mam niestety he:/
mcm Opublikowano 30 Listopada 2007 Opublikowano 30 Listopada 2007 zobacz kto jest z czestochowy lub okolic na forum i kto ma VAGa, dogadaj się i podjedz chłopaki ci pomogą za przysłowiową
Gość Faworek Opublikowano 30 Listopada 2007 Opublikowano 30 Listopada 2007 dzieki za pomoc jak cos dalej nie bede pewny bede pytac dzieki jeszcze raz :th:
Gość bibon Opublikowano 30 Listopada 2007 Opublikowano 30 Listopada 2007 Faworek zapukaj do Murzyna i podjedz do Katowic na spota.
Gość Faworek Opublikowano 5 Grudnia 2007 Opublikowano 5 Grudnia 2007 Sprawa wyjasniona bylem dzisiaj u mojego mechanika usterka zlikwidowana w minute podlaczyl kompa wyswietlilo mu sie ze nie ustawiony doplyw cisnienia powietrze czy cos takiego zaglada pod maske a tam odkrecona rura od cisnienia kolo silnika byla poluzowana objemka zaciskowa przykrecil i chula jak nowka:) koszt naprawy 0 zł
Rekomendowane odpowiedzi