Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B6] Problem z dobraniem koloru kierownicy do wnetrza auta!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam taki maly problem, otóż wnetrze auta mam w kolorze swing(ciemnoszary) i zamierzam założyć kierownice od b7 trójramienna i tu zaczyna sie dylemat!

Doradźcie mi troche jaki kolor kierownicy najbardziej by pasował do wnetrza auta.

Mam do wyboru:

szara kierownice od q5 lub czarna kierownice.

Która według was najlepiej by pasowała??

szara_kiera.jpg

kiera_czarna.jpg

Opublikowano

Jak na mój gust to chyba szara od Q5.

Jednak wybór należy do Ciebie.

:hi:

Opublikowano

Bierz szarą, będzie dobrze się komponować z resztą wnętrza :)

Opublikowano

Jak na mój gust to chyba szara od Q5.

Jednak wybór należy do Ciebie.

:hi:

U mnie kolega ma ten sam kolor i ostatnio wymienial wlasnie na taki kolor swing :wink4: Jest minimalna roznica ale jest GIT :decayed:

Opublikowano
  • Autor

A ten szary nie będzie za jasny?? Do wrclaguna a ten twoj kumpel to jaki dobrał kolor dokładnie? achat?

Opublikowano

Tak wygląda szary achat do tapicerki z B6:

a0d9aa50dc46290bm.jpg

ostatnio sprzedałem taką kierownice i wszystko było ok. Jest lekka różnica ale do zaakceptowania.

Opublikowano

Kolego Też mam wnętrze koloru Swing wymieniłem kiere i obudowe kiery na soul wygląda świetnie dodatkowo wymieniłem jeszcze ramke na biegi i popielniczkę na ten sam kolor efekt w połączeniu z swing-iem naprawdę ciekawy

Opublikowano
  • Autor

Kolego Też mam wnętrze koloru Swing wymieniłem kiere i obudowe kiery na soul wygląda świetnie dodatkowo wymieniłem jeszcze ramke na biegi i popielniczkę na ten sam kolor efekt w połączeniu z swing-iem naprawdę ciekawy

A masz jakieś zdjęcia, jak tak to wklej je w ten temat. :)[br]Dopisany: 24 Luty 2011, 16:11_________________________________________________

a0d9aa50dc46290bm.jpg

ostatnio sprzedałem taką kierownice i wszystko było ok. Jest lekka różnica ale do zaakceptowania.

A powiedz mi tylko czy te zdjęcie co dodałem to będzie kolor achat?? bo sprzedawca nie umie określić dokładnej nazwy tej kierownicy tylko napisał mi ze jest szara! :blink:

Opublikowano

A masz jakieś zdjęcia, jak tak to wklej je w ten temat. :)[br]Dopisany: 24 Luty 2011, 16:11_________________________________________________

a0d9aa50dc46290bm.jpg

A powiedz mi tylko czy te zdjęcie co dodałem to będzie kolor achat?? bo sprzedawca nie umie określić dokładnej nazwy tej kierownicy tylko napisał mi ze jest szara! :blink:

Powiem Ci że najlepiej sprawdzić czy w Q5 był achat po raz kolejny etka prawdę powie.

Opublikowano

a w pytaniu najbardziej podobało mi się to o tuż :facepalm:

można się załamać

natomiast wracając do samej treści - nr 1 wygląda nieźle

Opublikowano
  • Autor

8ro 124A

a2

3063122

30664993

No sprzedający wysłał mi opisy co sa na kiery!

Co to sa za oznaczenia w kierownicy? z tych numerów odnajde kolor ?