Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Nowosądeckie-Niedziela 29.05. Godzina 16:00 Parking Media Markt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:polew::polew::polew:

Loko kichawa działa :naughty: ?

Już po dwóch godzinach mogłem się w górnika bawić :naughty:

:polew:

• Odpowiedzi 20,7 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:decayed::grin:

Opublikowano

:facepalm:

Opublikowano

:polew::polew:

za-studentowxx-jpg?1333568885724

Opublikowano

JO :decayed:

Narazisko Pany :hi:

Opublikowano

śpij spokojnie i grzecznie rączki na kołderce.:polew::polew::polew:

Opublikowano
:siema:
Opublikowano
:hi:
Opublikowano

:bry:

---------- Post added at 08:51 ---------- Previous post was at 08:36 ----------

http://www.tvnwarszawa.pl/informacje,news,policja-chce-ukarac-soche-za-jazde-po-buspasie,40442.html

znalezione u kolegów na krakowskim

---------- Post added at 09:45 ---------- Previous post was at 08:51 ----------

bajcy o takich wycieczkach na tamtym forum nie pisz tamto już nie żyje.lepiej napisz tu i można by się było wybrać.napisz a reszta niech się wypowie.:banan:

Opublikowano

Wycieczki? O czym Wy Pany z rańca? :eusathink:

Crisu jaką Ty masz antenę - LEMMA? Bo zastanawiam się na LEMM AT 1000 w miejsce anteny od telefonu :naughty:

Opublikowano

ja mam sirio. lema ma Michał chyba

---------- Post added at 10:54 ---------- Previous post was at 10:52 ----------

ale lemm dobra antena.na Oplu taką mam.

Opublikowano
:bry:

bajcy o takich wycieczkach na tamtym forum nie pisz tamto już nie żyje.lepiej napisz tu i można by się było wybrać.napisz a reszta niech się wypowie.:banan:

Tak, właśnie juz od dawna to zauwazyłem, że niestety ale tamto forum nie jest przyszłościowe, dlatego juz tylko tutaj jestem:decayed: co do tej wycieczki, to dlaczego nie. wrzuce tutaj i zobaczymy co, kto na to:wink:

Opublikowano
Opublikowano

Opublikowano
:kawa: Bry
Opublikowano

relax po pracy :decayed:

Siara, i byłem u tego typa co mi spawał ten zderzak i powiem Ci, że mi uwzględnił gwarancje i pospawał jeszcze raz i to na miejscu :grin:

Opublikowano
  • Autor
Opublikowano

Jak mowiłem, tak robie. Jesli to nie tutaj, to proszę o przeniesienie. Może akurat mój pomysł się komuś spodoba, a wiec na prośbę

Różowego CRISA

:naughty:

Postanowiłem tutaj zaprezentować jedną ze swoich propozycji na zlocik-wycieczkę.

Z racji, że pochodze z Nowego Sącza, to początek zaczął by się własnie w tym mieście, np. parking MediaMarkt. Może ktoś wpaśc wczesniej, nie ma może nie wiadomo ile do zwiedzania, ale parę urokliwych miejsc Sącz posiada:banan:

50459737.jpg

No to startujemy, kierujemy sie w stronę krynicy

sadecki_krynica_stary_dom_zdrojowy_04168x_ga.jpg

Tutaj mały postuj(może być problem z parkingiem) można przejść się deptakiem, iść do pijalni, w 2 godzinki na szybkiego wszystko obskoczy

nastepnie kierujemy się w stronę Muszyny, a tam na przejście graniczne w leluchowie

Leluchow.JPG

Obowiązkowo dowody osobiste:D

Teraz kierujemy się w strone starej Lubovni,

a tam zwiedzanie zamku Luboviański Hrad:naughty:

castleoflubovnaandmuseu.jpg

Raczej z parkingiem nie powinno być problemu, jest dośc dużo miejsca. Można tez się wybrać do skansenu, ale to juz trzeba by było się dogadać;)

Ok, dalej ruszamy w drogę. Obieramy kierunek w stronę Niedzicy:banan:

niedzica05.jpg

Tutaj można by było sobie zrobić nieco dłuższy przystanek. Bo jest co tutaj zwiedzać, no i za jakimś noclegiem się można rozglądnąc. Znam tam nawet takie miejsce, gdzie nocka ze śniadaniem jest w b. dobrej cenie i ekstra warunki.

Ok, nastepnie podróż troszkę dłuższa, aż do Oravský Podzámok, a tam do zamku. Robi wrażenie:banan:

21300397.jpg

no i tutaj trzeba by było się zastanowić, bo albo możemy pojechać takimi fajnymi drogrami aż do tatralandi(może ktoś słyszał) i później w stronę popradu, no i na przejście graniczne w mnisku, koło Piwnicznej, albo wrocic się na chżne, z chyżnego na Zakopane, z zakopanego drogą (bardzo Krajobrazową) do Bukowiny tatrzańkiej w stronę Morskiego Oka(można by było się przjeśc) dalej na przejście Łysa Polana i tam taką fajną drogą miedzy gorami do przejście w piwnicznej:kox:

To tyle od Siebie z opisu. Co moge dodać jeszcze:naughty:Wiec tak, droge tą znam bardzo dobrze, wiec nie ma problemu że się zgubimy:whistling: , Na wszystkich tych zamkach byłem, bardzo mi się podobały, dlatego postanowiłem zaproponować wam coś takiego, po drodze napewno każdy znajdzie coś, czym nacieszy oko:shock3:

Oczywiscie, tutaj przygotowałem plan z zamkami, ale równie dobrze można te zamki ominąć, ale uwazam że z zamkami można połączyć przyjemne z pożytecznym(zlot+Zwiedzanie)

To tyle ode mnie, gdyby chciał ktoś o coś zapytać, to prosze bardzo, albo na PW, albo tutaj

Aha, niestety nie wiem jak z noclegami, jedyny mi znajomy, to w okolicy NIedzicy, wiec trzeba by było to wszystko tak rozplanować, zeby tam własnie nocować.

NAJWAŻNIEJSZE, W TEJ WYCIECZCE NIE PLANOWAŁEM PICIA:whistling:

wiec obawiam się, że chętnych mało będzie:doh:

Opublikowano

jeśli będziemy nocować do i coś chlapniemy.:whistling:

Opublikowano

relax po pracy :decayed:

Siara, i byłem u tego typa co mi spawał ten zderzak i powiem Ci, że mi uwzględnił gwarancje i pospawał jeszcze raz i to na miejscu :grin:

To git. :thumbup1: Ewidentne jego niedopatrzenie, więc nie miał się co od gwarancji migać. To pewnie teraz w kolor pójdą dokładki :naughty:

---------- Post added at 19:28 ---------- Previous post was at 19:25 ----------

A temat wycieczki ciekawy. A na dobicie do Łącka i...

sliwowica_preview.jpg:grin:77674484.jpg