Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Nowosądeckie-Niedziela 29.05. Godzina 16:00 Parking Media Markt

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 20,7 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

A mam do was pytanie wie ktoś cóż to jest:

DSC_0441.jpg

<br /><br />

Dzisiaj jechałem od strony Marcinkowic i w Chełmcu koło szkoły widzę kolesia ze straży miejskiej który chyba włączał to urządzenie. Z ciekawości zawróciłem przed skrzyżowaniem i chciałem zobaczyć co będzie robił a że go nie było to przystanąłem na poboczu i fotkę strzeliłem z samochodu bo zobaczyłem że siedzą w aucie między tymi reklamami za zielonym fiatem seicento w tym srebrnym aucie siedzieli i tak dziwnie patrzyli na mnie że zdjęcie robię:grin:

Opublikowano

fotki robili.:whistling: krajobrazów :kox:

Opublikowano

http://s15.postimage.org/6scvz4lnb/DSC_0441.jpg

<br /><br />

Dzisiaj jechałem od strony Marcinkowic i w Chełmcu koło szkoły widzę kolesia ze straży miejskiej który chyba włączał to urządzenie. Z ciekawości zawróciłem przed skrzyżowaniem i chciałem zobaczyć co będzie robił a że go nie było to przystanąłem na poboczu i fotkę strzeliłem z samochodu bo zobaczyłem że siedzą w aucie między tymi reklamami za zielonym fiatem seicento w tym srebrnym aucie siedzieli i tak dziwnie patrzyli na mnie że zdjęcie robię:grin:

Je... mnie tym gównem z 2 miesiące temu on sobie trzepie foty a oni muzy słuchają miasto ma biznes :kwasny:

Opublikowano

<br /><br />

Capy ze straży wiejskiej mają taki fajny fotoradar. A w tym budynku co jest na zdjęciu ja pracuje :grin:.

Opublikowano

<br /><br />

dokładnie Jarek tam pracuje, a mi w środę pstryknęło o 8:30 rano na Rdziostowie jak jechałem do pracy :suicide_anim:

Opublikowano

No i kolejny wydatek...

Ja ostatnio bardzo spokojnie jeżdżę - Siara może potwierdzić :decayed:

Opublikowano

Nawet nie wiedziałem że już taki sprzęt mają w Chełmcu:facepalm: a tak w ogóle to kto obsługuje te fotoradary bo coś kiedyś mi się obiło o straży gminnej w Chełmcu to oni je mają?

Łukasz współczuje wydatku a swoją kawałek od Chełmca z tym fotoradarem ustawili się dobrze wiedzieć bo będzie trzeba uważać w tamtych regionach:kwasny:

Jarek jeśli tam pracujesz to jak staną znów samochodem na firmowym parkingu to weź ich przegoń stamtąd:polew:

Opublikowano
Nawet nie wiedziałem że już taki sprzęt mają w Chełmcu:facepalm: a tak w ogóle to kto obsługuje te fotoradary bo coś kiedyś mi się obiło o straży gminnej w Chełmcu to oni je mają?

Łukasz współczuje wydatku a swoją kawałek od Chełmca z tym fotoradarem ustawili się dobrze wiedzieć bo będzie trzeba uważać w tamtych regionach:kwasny:

Jarek jeśli tam pracujesz to jak staną znów autem na firmowym parkingu to weź ich przegoń stamtąd:polew:

Nie straż gminna tylko wiejska :grin:

Co do przeganiania to ja nie płacę mandatów w gminie Chełmiec, bo prędzej czy później i tak przyjdą do Mnie po jakiś protokół i może im to sie nie opłacać.

Jako ciekawostkę to powiem ci że przez pierwsze dwa miesiące radar zarobił 200tys. tak że musieli przyjąć osobnego pracownika do wypisywania mandatów.

Opublikowano
  • Autor

te fotoradary to jest czysty biznes.zweszyli kase i beda chcieli tego wiecej.:kwasny:

Opublikowano
te fotoradary to jest czysty biznes.zweszyli kase i beda chcieli tego wiecej.:kwasny:

Ryba a ty myślałeś że oni to robią z troski o obywateli? poczekaj dopiero teraz zacznie się nagonka na kierowców, żeby łatać dziurę w budżecie.

Opublikowano

Masakra a już dawno mają ten radar w Chełmcu w tej straży wiejskiej:polew:? I jeden mają czy więcej?

W NS staż miejska też dorobila się już takiego czy nic nie wiecie?

---------- Post dopisany at 12:53 ---------- Poprzedni post napisany at 12:39 ----------

Nie wiecie może gdzie mógłbym dostać zaślepkę spryskiwacza lampy bo kumpel równy tydzień temu kupił b5 avant 2000 i pisze mi dziś że gdzieś zgubił zaślepkę na allegro widziałem po 60zł nówki ale raczej szukam od razu w kolor. Potrzebna jest lewa zaślepka kolor LZ9W ebonyschwarz perleffect czarny z perłowym efektem ale myślę że czarny zwykły może też by pasował chodź nie wiem na pewno czy odcienie pasowałyby:whistling:

Opublikowano

Tylko Allegro.

Opublikowano

A ja byłem dziś w Gorlicach i A3 ma już skórzaną kanapę z tyłu stan perfekt :decayed:

Opublikowano

A co z golfem? idzie na konserwy? czy odratują :grin:

Opublikowano
  • Autor
A co z golfem? idzie na konserwy? czy odratują :grin:

myslisz ze z tej sarny zrobią konserwy?

Opublikowano

Golf na żyletki idzie tam nie ma co zbierać

Opublikowano
  • Autor

golf na zyletki?jaka szkoda ?

a ty michał byles na jakims przeswietleniu?przestało cie juz wszystko bolec?

Opublikowano

Ryba ja mam pakt z Luckiem już mnie drugi raz od siebie wywalił i narazie nie chce mnie widzieć, wszystko już ok dobrze się już czuję