Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Nowosądeckie-Niedziela 29.05. Godzina 16:00 Parking Media Markt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widzę u siebie taką lodówkę :grin:NAKLEJKA LODÓWKĘ 70x150cm naklejki lodówka DRINK (2854969670) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

albo...... :eusathink:

---------- Post dopisany at 13:06 ---------- Poprzedni post napisany at 13:03 ----------

Yebaniutki......... :shock3:

1013 kucy przekazywane na wszystkie cztery kółeczka.

0-100 km/h w 2,3s

0-200 km/h w 5,4s

0-270 km/h w 8,7s

100-200 km/h w 3,1s

waga: 1135kg

• Odpowiedzi 20,7 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor
Ryba jak coś to żółte amory ze skróconym skokiem i springi AP niebieskie :wink:

ile maja jeszcze %?ja mam czerwone sprezyny.powinny pasowac chyba.

Opublikowano
Ryba jak coś to żółte amory ze skróconym skokiem i springi AP niebieskie :wink:

ile maja jeszcze %?ja mam czerwone sprezyny.powinny pasowac chyba.

na jesień byłem na diagnostyce mają około 75%... szału niema ale nic im nie jest i dobrze tłumią, a niebieskie springi troszkę twardsze :kwasny:

także jak chcesz to Ci to opchnę za jakąś rozsądną cenę, pisz jak coś :wink:

Opublikowano

Przyjemnego oglądania :shock3:

Moto-ON - Odcinek 11 - S09E11 - tvn player

---------- Post dopisany at 17:28 ---------- Poprzedni post napisany at 16:49 ----------

I jak ktoś nie widział

Operacja tuning - Odcinek 14 - S07E14 - tvn player

Opublikowano

Witam Każdy widzę modzi jak może:wink: A ja w piątek dostałem paczkę ze światłami "przeciwminowymi" więc pasuje się zabrać coś za montaż:naughty:

2012_12_16_3388.jpg

<br /><br />

Opublikowano

dużo roboty z tymi lampkami ??:eusathink:

Opublikowano

Łukasz okaże się w trakcie:naughty: Jak będą gotowe to napiszę czy dużo...

Opublikowano

ok to jak coś to pisz, i załóż do niedzieli obczaimy jak to wygląda na żywo:wink:

---------- Post dopisany 17-12-2012 at 08:50 ---------- Poprzedni post napisany 16-12-2012 at 22:10 ----------

:bry:

wczoraj oczywiście musiałem podnieść auto trochę jeszcze o cały 1cm, bo mi koła obcierały o nadkola :doh:

i nie wiem czy jeszcze nie będę musiał trochę podnieść bo póki co to muszę wybierać same proste i równe odcinki żeby się przemieszczać po mieście :grin:

Opublikowano
ok to jak coś to pisz, i załóż do niedzieli obczaimy jak to wygląda na żywo:wink:

---------- Post dopisany 17-12-2012 at 08:50 ---------- Poprzedni post napisany 16-12-2012 at 22:10 ----------

wczoraj oczywiście musiałem podnieść auto trochę jeszcze o cały 1cm, bo mi koła obcierały o nadkola :doh:

i nie wiem czy jeszcze nie będę musiał trochę podnieść bo póki co to muszę wybierać same proste i równe odcinki żeby się przemieszczać po mieście :grin:

Dobrze że zmieniamy miejscówke na Sandecję bo do podziemnego na Gołabkowicach już byś chyba nie wjechał :decayed:

Opublikowano

masz gwinta :):polew:

Opublikowano

Mike coś za coś... mimo wielu "przeszkód" sam bym zaryzykował :naughty:

Opublikowano

Mike coś za coś... mimo wielu "przeszkód" sam bym zaryzykował :naughty:

Spoko spoko narazie testuje różne ustawienia, na lato na pewno będzie nisko i póki co też się chcę trochę nacieszyć :naughty: a LOKO dobrze mówisz, niema ryzyka niema zabawy, no i faktycznie niewiem czy bym wjechał na podziemny w ch gołąbkowice, a na sandecje są 2 wjazdy także któryms może wjadę :grin:

Opublikowano

wollant skocz na próbę jak nie dasz rady to przyjadę lawetą po Ciebie

Opublikowano

Załóż jeszcze 18" i będziesz miał wóz najszybszy w mieście :grin:

Lepiej delikatnie go podnieś i załóż dystanse żeby koła nie chowały się we wnękach.

Opublikowano

ejjj ma być slow&low a, że przy tym jest niepraktycznie, no trudno, zobaczymy po jakim czasie się złamie i będzie mnie to tak denerwowało, że w końcu go podniosę :naughty:

Opublikowano

Idę o stówe że wcześniej się przyzwyczaisz niż Cię to wkoorwi na tyle żby to wywalić - wiem co mówię :decayed:

Opublikowano

No ja na seryjny zawiasie zaryłem spodem o kostkę brukową przy zjeździe na wólki przed przejazdem kolejowym. A potem poprawiłem o studzienkę na Barbackiego.

Wczoraj wieczór jak wracałem do domu poczułem się jak w Audi za starych dobrych czasów na trójce tracił golf tracił przyczepność :grin:

Opublikowano

mnie A3 wqurwia że twardo ale jak wjadę na równy asfalt i zakręty to od razu mi przechodzi

Opublikowano
Idę o stówe że wcześniej się przyzwyczaisz niż Cię to wkoorwi na tyle żby to wywalić - wiem co mówię :decayed:

o wywaleniu niema mowy, ewentualnie podniosę znacznie :grin: ale fakt jak Mike mówi na równym asfalcie jest bosko

:decayed::decayed: