Opublikowano 18 Grudnia 201213 l To Ci przeca pisze pod obrazkiem: lorinser LM6 ---------- Post dopisany at 11:01 ---------- Poprzedni post napisany at 10:58 ---------- drzwi do mojej a4. Poszycia szukasz czy wnętrzności(ramki)?
Opublikowano 18 Grudnia 201213 l Mike_G_A4 a ja bym potrzebowal rolete do przedlifta z prawym boczkiem
Opublikowano 18 Grudnia 201213 l Autor To Ci przeca pisze pod obrazkiem: lorinser LM6 ---------- Post dopisany at 11:01 ---------- Poprzedni post napisany at 10:58 ---------- drzwi do mojej a4. Poszycia szukasz czy wnętrzności(ramki)? loko a masz tapicerke?bo tez moze bym wymienił przy okazji.chodzi mi o blache bo mi dzisiaj sasiadka przed kosciołem chciała auto troche przesunac.:kwasny:
Opublikowano 18 Grudnia 201213 l To Ci przeca pisze pod obrazkiem: lorinser LM6 ---------- Post dopisany at 11:01 ---------- Poprzedni post napisany at 10:58 ---------- drzwi do mojej a4. Poszycia szukasz czy wnętrzności(ramki)? loko a masz tapicerke?bo tez moze bym wymienił przy okazji.chodzi mi o blache bo mi dzisiaj sasiadka przed kosciołem chciała auto troche przesunac.:kwasny: Udało się jej...? Nie mam niestety tapicerki - zostały mi tylko ramki przód i tył z pełnym uzbrojeniem ale bez blach
Opublikowano 18 Grudnia 201213 l Gdyby ktoś widział to info. do Mirona http://a4-klub.pl/audi-a4-b8-76/all-b8-mironowoz-cz-iv-3-0tdiq-sedan-pakiet-s4-20-rs6-ii-skradziony-171930/index77.html
Opublikowano 18 Grudnia 201213 l Jarek jeszcze raz dziękuje za pomoc:notworthy: A co do alacantary brat jutro zobaczy do tego sklepu tapicerskiego co mówiłeś koło jednostki ale nie wiem czy będę się teraz w to bawił bo przed świętami zawsze jest spory zamęt a z tym mógłby być jeszcze większy ale jeszcze zobaczę bo na niedzielę muszę mieć boczki na samochodzie:naughty:
Opublikowano 18 Grudnia 201213 l No ja dzisiaj wspólnymi siłami z Ojcem założyłem nową gałkę. Jutro wrzuce foty. Niestety mieszek był za mały i nie obyło się bez kombinacji.
Opublikowano 19 Grudnia 201213 l Autor No ja dzisiaj wspólnymi siłami z Ojcem założyłem nową gałkę. Jutro wrzuce foty. Niestety mieszek był za mały i nie obyło się bez kombinacji. nowa gałka,to teraz bedzie półautomat.hhehe:naughty:
Opublikowano 19 Grudnia 201213 l No ja dzisiaj wspólnymi siłami z Ojcem założyłem nową gałkę. Jutro wrzuce foty. Niestety mieszek był za mały i nie obyło się bez kombinacji. nowa gałka,to teraz bedzie półautomat.hhehe:naughty: Niestety nie. Ale i tak jest fajnie. Taka namiastka w VW
Opublikowano 20 Grudnia 201213 l No ja dzisiaj wspólnymi siłami z Ojcem założyłem nową gałkę. Jutro wrzuce foty. Niestety mieszek był za mały i nie obyło się bez kombinacji. nowa gałka,to teraz bedzie półautomat.hhehe:naughty: Niestety nie. Ale i tak jest fajnie. Taka namiastka w VW https://lh3.googleusercontent.com/-ATjUalc3DhA/UNFl4xUCjKI/AAAAAAAABKw/XMPKj9fWEX8/s640/2012_12_19_%25207_57.jpg Skróciłbyś ten drążek tak ze 3-5 cm to byłaby kosa ---------- Post dopisany at 08:40 ---------- Poprzedni post napisany at 08:39 ---------- Przemek na spota się wybierasz w niedziele? Podobno jakiś opłatkowy ma być
Opublikowano 20 Grudnia 201213 l No ja dzisiaj wspólnymi siłami z Ojcem założyłem nową gałkę. Jutro wrzuce foty. Niestety mieszek był za mały i nie obyło się bez kombinacji. nowa gałka,to teraz bedzie półautomat.hhehe:naughty: Niestety nie. Ale i tak jest fajnie. Taka namiastka w VW https://lh3.googleusercontent.com/-ATjUalc3DhA/UNFl4xUCjKI/AAAAAAAABKw/XMPKj9fWEX8/s640/2012_12_19_%25207_57.jpg Skróciłbyś ten drążek tak ze 3-5 cm to byłaby kosa ---------- Post dopisany at 08:40 ---------- Poprzedni post napisany at 08:39 ---------- Przemek na spota się wybierasz w niedziele? Podobno jakiś opłatkowy ma być 3-5 cm to nie. Ale o 2cm poleci. Chyba że znajdę short shifter do MKIV to wpadnie jeśli będzie w rozsądnych pieniądzach.
Opublikowano 20 Grudnia 201213 l Autor w ta niedziele obecnosc obowiazkowa. ok 20 samochodów powinno byc.