Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Nowosądeckie-Niedziela 29.05. Godzina 16:00 Parking Media Markt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

bomba

• Odpowiedzi 20,7 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Mam już koła, to się pochwalę :decayed:

34i35gw.jpg

Opublikowano
:slina:
Opublikowano

Czikita sławna się robi he he :banan:

Opublikowano
  • Autor
To gdzie Ty k.... jesteś?

jeszcze przez 6 dni w PL :wink: a później to cho cho :grin:

---------- Post dopisany at 18:16 ---------- Poprzedni post napisany at 18:01 ----------

http://a4-klub.pl/audi-a4-b5-74/all-b5-a4-b5-fourious-257611/index2.html

nawet o Czikicie wspomnieli :grin:

przeczytałem cały watek.czikita dosyc czesto jest tam wymieniany.''taki tuner tu na forum'':grin:

fajnie sie czyta takie watki.:polew::polew::polew:

Opublikowano

Felunek konkret :wink:

---------- Post dopisany at 22:21 ---------- Poprzedni post napisany at 22:19 ----------

Też się uśmiałem chyba wsadzę foty moich fluo dekorów w wersji oczojeb żeby rozruszać moje wątki ale czekam na nowe graty więc jeszcze się wstrzymam :wink:

---------- Post dopisany at 22:22 ---------- Poprzedni post napisany at 22:21 ----------

Nie no bez kitu to forum uzależnia codziennie jest coś do czytania :naughty:

Opublikowano

---------- Post dopisany at 22:21 ---------- Poprzedni post napisany at 22:19 ----------

Też się uśmiałem chyba wsadzę foty moich fluo dekorów w wersji oczojeb żeby rozruszać moje wątki ale czekam na nowe graty więc jeszcze się wstrzymam :wink:

---------- Post dopisany at 22:22 ---------- Poprzedni post napisany at 22:21 ----------

Sorry Kamil ale Ty tak naprawdę serio,serio ?

Opublikowano
  • Autor

Sorry Kamil ale Ty tak naprawdę serio,serio ?

Młody niestety tak.:grin::grin::grin:

Opublikowano

To szacun dla Ciebie Kamil .:hi: Chciałbym mieć tak spokojne podejście do życia . Ale jesteś wyjątkowy co Ci będą ciskać Ty im dowal nowymi modami. :wink:

---------- Post dopisany at 22:34 ---------- Poprzedni post napisany at 22:33 ----------

Aż strach się zapytać jakie nowe graty .

Opublikowano
  • Autor
co Ci będą ciskać Ty im dowal nowymi modami. :wink:

---------- Post dopisany at 22:34 ---------- Poprzedni post napisany at 22:33 ----------

:grin::grin:

Opublikowano

A mam takiego znajomego nazywa się Orzeł jak go policja zapytała po co mu w pół żywy gołąb za fotelem to powiedział że żal mu było go zostawić na drodze . A końcówkę rury wydechowej miał po puszce z bebiko średnica chyba 300mm . Ale chyba go zawinęli . :hi:

Opublikowano
A mam takiego znajomego nazywa się Orzeł jak go policja zapytała po co mu w pół żywy gołąb za fotelem to powiedział że żal mu było go zostawić na drodze . A końcówkę rury wydechowej miał po puszce z bebiko średnica chyba 300mm . Ale chyba go zawinęli . :hi:

Z tym bebiko to jaja sobie robisz :)

Opublikowano

Nie, mówię serio miał Vectre B wcześniej malucha i puszki po piwie 4x na srebro na masce ala Mustang rasowy wloty na żywicy zamocowane. I płomienie na masce. (był widoczny w N>S) jak go zapytałem skąd te płomienie to dowalił mi że z pieca jak nie wiem skąd . Ale Kamila B5 rzuca się w oczy widziałem kiedyś koło PKP przejazdem i mało na d*pie fabi nie wylądowałem ostatni raz miałem tak jak zapatrzyłem się na sex mamusię schylającą się w mini do wózka.

Opublikowano

Andrzej koła fajne ale Rdzewka Bentleje chyba fajniejsze :)

Opublikowano

Koło fajne :thumbup1:

Tak z innej beczki - nie handluje któryś od nas sprzętem AGD? Potrzebuję odkurzacz kupić :decayed:

Opublikowano
To szacun dla Ciebie Kamil .:hi: Chciałbym mieć tak spokojne podejście do życia . Ale jesteś wyjątkowy co Ci będą ciskać Ty im dowal nowymi modami. :wink:

To tylko forum i każdy robi tak jak lubi furacza i niestety TAK JAK GO STAĆ :kwasny: a co do besztania mnie Hmmm spływa to pomnie jak po kaczce.

AVE BANAN :banan::kox::banan:

Opublikowano
Andrzej koła fajne ale Rdzewka Bentleje chyba fajniejsze :)

Zgadza się ale nie chce ich sprzedać a ja nie chcialem czekać aż mi się kasa za 19" rozleci.

Te RS6 mi tak przeszły koło nosa za 3,100 że nie mogę teraz sypiać spokojnie

https://www.google.pl/search?q=audi+a6+rs6+felgen&oe=UTF-8&hl=pl&client=safari&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=E77zUK-iEIiohAf214DIDg&biw=768&bih=928&sei=Fr7zUJ6AKIi1hAfIx4CICQ

Opublikowano
Koło fajne :thumbup1:

Tak z innej beczki - nie handluje któryś od nas sprzętem AGD? Potrzebuję odkurzacz kupić :decayed:

Jak ja cie uwielbiam człowieku z te teksty :hi:

Opublikowano

To tylko forum i każdy robi tak jak lubi furacza i niestety TAK JAK GO STAĆ :kwasny: a co do besztania mnie Hmmm spływa to pomnie jak po kaczce.

I dobrze :hi: nie neguje tego co robisz z samochodem Twój i Twoja sprawa. Tylko szokuje trochę. A wiesz ten tekst "(...) TAK JAK GO STAĆ" może nieraz lepiej nic nie robić albo odczekać i uskładać kasę i zrobić tak aby było dobrze. Jak to się mówi nic na siłę. Pozdro. :hi:

Opublikowano
Nie, mówię serio miał Vectre B wcześniej malucha i puszki po piwie 4x na srebro na masce ala Mustang rasowy wloty na żywicy zamocowane. I płomienie na masce. (był widoczny w N>S) jak go zapytałem skąd te płomienie to dowalił mi że z pieca jak nie wiem skąd . Ale Kamila B5 rzuca się w oczy widziałem kiedyś koło PKP przejazdem i mało na d*pie fabi nie wylądowałem ostatni raz miałem tak jak zapatrzyłem się na sex mamusię schylającą się w mini do wózka.

A zagapiłeś się raczej pozytywnie czy raczej negatywnie na moją CZIKITĘ :wink: ? ? ?

---------- Post dopisany at 23:10 ---------- Poprzedni post napisany at 23:08 ----------

I dobrze :hi: nie neguje tego co robisz z samochodem Twój i Twoja sprawa. Tylko szokuje trochę. A wiesz ten tekst "(...) TAK JAK GO STAĆ" może nieraz lepiej nic nie robić albo odczekać i uskładać kasę i zrobić tak aby było dobrze. Jak to się mówi nic na siłę. Pozdro. :hi:

E jeździć serią to nie w moim stylu wole porobić bydło :kox: i w między czasie robić lepsze graty :naughty: