CZIKITA Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Pany jak zatkać wywalić zakleić wypier.... odme bo rozgrzebałem cały silnik i turbo suchuteńkie a cieknie z odmy i syfi mi cały dolot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek_ns Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Pany jak zatkać wywalić zakleić wypier.... odme bo rozgrzebałem cały silnik i turbo suchuteńkie a cieknie z odmy i syfi mi cały dolot Kamil nie możesz zatkać odmy bo zastrzesz silnik. Poczytaj o oil catch tank i zrób coś takiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Co to orKA? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysieksza Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 gdzieś to widziałem Nie wiem co palisz ale żuć to dam Ci namiar chcesz?? ramki założyłeś?? Michał mam ramki dla Ciebie, P.S.parę sztuk mi chyba zostanie jakby ktoś chciał. o jakie ramki chodzi?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 O takie ramki chodzi http://a4-klub.pl/ramki-tablice-rejestracyjna-117/ramki-klubowe-tablice-rejestracyjna-czarne-208675/index46.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZIKITA Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Pany jak zatkać wywalić zakleić wypier.... odme bo rozgrzebałem cały silnik i turbo suchuteńkie a cieknie z odmy i syfi mi cały dolot Kamil nie możesz zatkać odmy bo zastrzesz silnik. Poczytaj o oil catch tank i zrób coś takiego. Ogarnąłem to już Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysieksza Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 jeśli masz jeszcze takie to ja bym sobie zakupił 2 ramki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Crisa pytaj on je podpierdala z Krakowa . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZIKITA Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 ---------- Post dopisany at 22:33 ---------- Poprzedni post napisany at 22:33 ---------- http://i.imgur.com/MPfG9.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 kamil jakie Ty masz tarcze na tych 312mm? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 kamil jakie Ty masz tarcze na tych 312mm? Chyba klocki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 kamil jakie Ty masz tarcze na tych 312mm? Chyba klocki chodziło mi z jakiej firmy, bo bede musiał kupic cos nowego na dniach:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Aha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZIKITA Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Polecam Brembo nacinane tylko perfidnie drogie ale za to hamują genialnie i świecą w ciemnościach na czerwonawo przy najmniej dziś się zaświeciły i do tego klocki ceramiczne ATE i jest kosa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba85 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Polecam Brembo nacinane tylko perfidnie drogie ale za to hamują genialnie i świecą w ciemnościach na czerwonawo przy najmniej dziś się zaświeciły i do tego klocki ceramiczne ATE i jest kosa to ładnie je grzejesz.wiesz ze na nowych tarczach trzeba jezdzic z poczatku powoli zeby sie dotarły i dogrzały.na forum jest temat Zasady docierania tarcz.poczytaj o tym. ---------- Post dopisany at 09:12 ---------- Poprzedni post napisany at 09:09 ---------- http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/8310_353819638069668_1758186791_n.jpg photoschop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas25 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 malowal juz ktos felgi w swiniarsku?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 ja wróciłem i zarobiłem po drodzę fotke teraz czekać aż przyjdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZIKITA Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Polecam Brembo nacinane tylko perfidnie drogie ale za to hamują genialnie i świecą w ciemnościach na czerwonawo przy najmniej dziś się zaświeciły i do tego klocki ceramiczne ATE i jest kosa to ładnie je grzejesz.wiesz ze na nowych tarczach trzeba jezdzic z poczatku powoli zeby sie dotarły i dogrzały.na forum jest temat Zasady docierania tarcz.poczytaj o tym. ---------- Post dopisany at 09:12 ---------- Poprzedni post napisany at 09:09 ---------- http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/8310_353819638069668_1758186791_n.jpg photoschop Ponad 200 km na nich zrobiłem i już je dotarłem a wczoraj musiałem bo było ciut za szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 ja wróciłem i zarobiłem po drodzę fotke teraz czekać aż przyjdzie. Może lotkę będzie widać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi