Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Nowosądeckie-Niedziela 29.05. Godzina 16:00 Parking Media Markt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

LOKO, mówisz, że może być problem :tonguemad:

• Odpowiedzi 20,7 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Mhmm :decayed:

Opublikowano

Paweł Kamil i Markos tez jadą jutro więc się szykuje kupa ludu :wink:

Opublikowano

no ja też jade;D

Opublikowano

muszę Was gdzieś capnąć w Łącku, bo muszę być w Sączu na 14 :kwasny:

Opublikowano

no więc jak z jutrzejszym dniem jakieś konkretne szczegóły?

Opublikowano

Czyli 12:30 pod MM?

Opublikowano

Tak

Opublikowano

A o której przewidujemy być w Zabrzeży i ktoś wie wreszcie gdzie mamy podjechać? Bo ja po drodze muszę odbić na 10-15min bo kogoś podrzucić w jedno miejsce lub będę czekał na was gdzieś przy moście w Gołkowicach:wink:

---------- Post dopisany at 19:59 ---------- Poprzedni post napisany at 19:55 ----------

Już koleś sprzedaje a często ją widywałem jak gdzieś w stronę Bobowej jeździła a zawsze prawie druga zaraz za nią jechała srebrna b8 też sedan z tablicami K1 AUDI ciekaw jestem czy druga też wnet na handel pójdzie...

LANSCAR 2008 Audi A4 2.0TDI CR 143KM LED Alcantara (3567653496) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Opublikowano

Ci co będą pod media jutro proszę nagrać jakieś filmy z waszego zbiorowiska bo mnei nie będzie tam a ja to potem zgram i jakoś pomontujemy żeby Prezes Pan Młody miał pamiątkę :wink: więc kto co może niech nagrywa a ja wsiadam w Gołkowicach z Dixonem :naughty:

---------- Post dopisany at 20:10 ---------- Poprzedni post napisany at 20:05 ----------

Mile widziane jakieś zabawne stroje i gadżety to się odwali jakiś kabaret będzie co nagrywać bo i tak Natalka będzie :wink:

Opublikowano

Kamil też ma zamiar gdzieś tam po drodze ustawić się z aparatem i kolumnę aut sfilmować:wink:

A tu co mówiłem na spocie takie rzeczy tylko w Kli do TDI montują:

Auto posiada wmontowany, widoczny na zdjęciach poniżej, elektroniczny modyfikator mocy silnika. Po przełączeniu trybu pracy modyfikatora następuję zwiększenie mocy silnika.

Audi A4 Avant S-line Stan idealny Klimatronic (3550649129) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Opublikowano

tak 12:30 MM mamy by w Zabrzeży na parkingu tak mi Siara pisał.ja będę i Kuzi też będzie.:wink:

a menda Młody??:whistling:

Opublikowano
  • Autor
Kamil też ma zamiar gdzieś tam po drodze ustawić się z aparatem i kolumnę aut sfilmować:wink:

A tu co mówiłem na spocie takie rzeczy tylko w Kli do TDI montują:

Auto posiada wmontowany, widoczny na zdjęciach poniżej, elektroniczny modyfikator mocy silnika. Po przełączeniu trybu pracy modyfikatora następuję zwiększenie mocy sil

nie tylko w limanowej.:polew:znam goscia co miał taki magiczny przełacznik w GOLFIE.:polew::polew:

Opublikowano

tylko mi opwiedz ze w granatowym golfie 3;p

Opublikowano
  • Autor

w czarnym:polew:

Opublikowano

u mnie teściu ma taki przycisk w golfie ale to z niemiec go sprowadzał i już tak było;D

Opublikowano
tak 12:30 MM mamy by w Zabrzeży na parkingu tak mi Siara pisał.ja będę i Kuzi też będzie.:wink:

a menda Młody??:whistling:

Jeszcze nie wiem czy będę na 100% a kto jedzie ?

---------- Post dopisany at 10:27 ---------- Poprzedni post napisany at 10:26 ----------

A o której przewidujemy być w Zabrzeży i ktoś wie wreszcie gdzie mamy podjechać? Bo ja po drodze muszę odbić na 10-15min bo kogoś podrzucić w jedno miejsce lub będę czekał na was gdzieś przy moście w Gołkowicach:wink:

---------- Post dopisany at 19:59 ---------- Poprzedni post napisany at 19:55 ----------

Już koleś sprzedaje a często ją widywałem jak gdzieś w stronę Bobowej jeździła a zawsze prawie druga zaraz za nią jechała srebrna b8 też sedan z tablicami K1 AUDI ciekaw jestem czy druga też wnet na handel pójdzie...

LANSCAR 2008 Audi A4 2.0TDI CR 143KM LED Alcantara (3567653496) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Miała robiony bok i cofnięty licznik o 50 tys.

Opublikowano

Pewnie ponad połowa ludzi ze spotów sądeckich z tego co pisali ja dołączę się w Gołkowicach do kolumny:naughty:

Opublikowano

ja będę pod media o 12:30 :decayed:

Opublikowano

Andrzej a tak ładnie na tych 19 wygląda chodź trochę wysoka jest:whistling: