Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Nowosądeckie-Niedziela 29.05. Godzina 16:00 Parking Media Markt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Siara a i owszem że sprzedałem :P najepsze było to że jak sprzedawałem to dałem taką średnią cenę z allegro za jaką mozna kupić a4 a jak chciałem kupić ostatnio a4 to coś podrożały <lol>

ja ci moja sprzedam:decayed::decayed:

nie chce :P narazie chce sprzedać A6C4 AEL 140KM jakby ktoś chciał :)

Prezes daj linki foty bo Marcos lubi ten model to bym mu podesłał :hi:

• Odpowiedzi 20,7 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

nie mam żadnych fot ani linków bo nigdzie nie wystawiona to jest auto do jazdy a jak sie przy okazji sprzeda ;)

Opublikowano
  • Autor

:hi:

---------- Post dopisany at 15:16 ---------- Poprzedni post napisany at 15:14 ----------

nie ma kto pozyczyc jakiegos modemu usb.najlepiej z wyjsciem na antene zewnetrzna.

Opublikowano

Jak będzie padało to gdzie ustawka?

Opublikowano
Jak będzie padało to gdzie ustawka?

No właśnie

Opublikowano

Galeria Sandecja :)

Opublikowano
nie mam żadnych fot ani linków bo nigdzie nie wystawiona to jest auto do jazdy a jak sie przy okazji sprzeda ;)

Aha ok :wink:

Opublikowano

Dzięki Panowie za spota:hi:

Opublikowano

PANY POWIEM TAK NO TYLU AUT TO SIĘ CHYBA NIKT NIE SPODZIEWAŁ :shock3: DZIĘKUJEMY ZA TAK LICZNE PRZYBYCIE MIMO BARDZO NIESPRZYJAJĄCEJ AURY JEDNAK DODATKOWY PROFIL fb DAJE OCZEKIWANE REZULTATY :drinks::drunk::friends:

---------- Post dopisany at 20:11 ---------- Poprzedni post napisany at 20:07 ----------

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=552977094792963&set=a.537224546368218.1073741828.537217136368959&type=1&theater

Tutaj połowa całej ekipy czyli sama Mokra Gwardia pod Media suche tynki wraz z mokrymi wkrótce :hi:

---------- Post dopisany at 20:11 ---------- Poprzedni post napisany at 20:11 ----------

Dzięki Panowie za spota:hi:

:hi:

---------- Post dopisany at 20:56 ---------- Poprzedni post napisany at 20:11 ----------

URATOWAŁEM KILKA FOT STRASZNE PADAKI ALE DO 20 MIN TO CO SIĘ DAŁO ODRATOWAĆ BĘDZIE :hi:

---------- Post dopisany at 21:19 ---------- Poprzedni post napisany at 20:56 ----------

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.553009471456392.1073741831.537217136368959&type=3&uploaded=33 oto wszystkie foty które jako tako miały ostrość :facepalm::hi::facepalm:

Opublikowano

No ładnie ładnie :oklasky:

Opublikowano

dzieki za spota ;)

PS mam nadzieje ze za bardzo was nie zakopciłem :P

Opublikowano
  • Autor
dzieki za spota ;)

troche dymu było ale przypomne ze własnie przez takie zachowanie nie mozemy robic spotów na parkingu galerii gołobkowickiej.:facepalm:jezli nas ochrona wyrzuci jeszcze ze sandecji to bedziemy robic spoty pod chmórką:hi:

---------- Post dopisany at 22:38 ---------- Poprzedni post napisany at 22:37 ----------

przyznam ze frekwencja dopisała.:decayed:

Opublikowano
dzieki za spota ;)

troche dymu było ale przypomne ze własnie przez takie zachowanie nie mozemy robic spotów na parkingu galerii gołobkowickiej.:facepalm:jezli nas ochrona wyrzuci jeszcze ze sandecji to bedziemy robic spoty pod chmórką:hi:

---------- Post dopisany at 22:38 ---------- Poprzedni post napisany at 22:37 ----------

przyznam ze frekwencja dopisała.:decayed:

wszystko przez podpuszczanie kamila :)

Opublikowano

Bo potem kwiczycie że na filmach nic nie ma ale miałeś jechać po skosie i w dom żeby się nikt nie skapnoł a nie wracać :wink:

---------- Post dopisany at 23:05 ---------- Poprzedni post napisany at 23:01 ----------

Mam pytanie czy do B4 Podejdzie kierownica z A4 b5 Polift 4 ramienna ?

Opublikowano

Pewnie bez redukcji wieloklinu i taśmy się nie obejdzie

Opublikowano

Kurde szkoda bo bym pogonił starą kierownice która mi zalega w szafie :kwasny:

Opublikowano

Pany i Panie szukam gwinta na przód do mojego - ma być w pełni sprawny, ładny (najlepiej...) najlepiej z kluczem i tani...:decayed:

Widzę spoty NS rosną w siłę :kox: a i ja nie długo mam zamiar powrócić :naughty:

Opublikowano

to teraz wszyscy zaczynają polować na gwinty :decayed:

Opublikowano

Sezon polowań czas zacząć :wink:

Opublikowano
to teraz wszyscy zaczynają polować na gwinty :decayed:

najwyższa pora:grin: