Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Nowosądeckie-Niedziela 29.05. Godzina 16:00 Parking Media Markt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Edytuj swoje dane i masz tam "edytuj sygnaturę" - walnij tam linka do jakiejś fotki swojej fury i tyle :decayed:

---------- Post dopisany at 08:51 ---------- Poprzedni post napisany at 08:50 ----------

A jak chcesz foto pod swoim nickiem to masz "edytuj avatar" :wink:

• Odpowiedzi 20,7 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dzięki Piter:) nie masz czasem czegoś ciekawego do 15" do naciągu na 7" calowe ATS CUP?

Kupiłem 5 sztuk za...300 zł z przesyłem. Jeszcze polerka na lustro i będą pod G40:)

Opublikowano
Dzięki Piter:) nie masz czasem czegoś ciekawego do 15" do naciągu na 7" calowe ATS CUP?

Kupiłem 5 sztuk za...300 zł z przesyłem. Jeszcze polerka na lustro i będą pod G40:)

Panie Rufus jest takie powiedzenie: "goooopi to ma...." :decayed:

---------- Post dopisany at 09:15 ---------- Poprzedni post napisany at 09:13 ----------

i jeszcze jedno: pół roku się bujałem żeby pozbyć Pirelki 175/50/15 i gooopi ch...j się nie spytał to w sobotę pchnąłem za dwie stówy komplet a Ty teraz k...wa pytasz :facepalm:

:grin:

Opublikowano

ZDERZAK AUDI S4 A4 ORGINAŁ , KOMPLETNY , XENON (4101861420) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

nosz kur....;/ ja pierdziu;/;/ nie będziesz miał gdzieś coś takiego?

Podnosiłem ostatnio te ATS bardzo lekka felga i jest też rant więc mnie to odpowiada:)

Opublikowano

Pisałem z miesiąc temu do kolesia o ten zderzak na tablicy bo jest w moim kolorze ale chce za niego 1900zł więc ciekaw jestem jaką cenę minimalną ustawił w aukcji:decayed:

Opublikowano

no 1900 zł to chyba trochę przesadził...nie wiem jakie są ceny do b5 ale najzwyczajniej w świecie wydaje mi się to abstrakcyjną ceną...

ładne też miał przy niej 18 z RS4 B7 chciał za nie coś ok 1700 zł jak dzwoniłem do niego ale nie wiem czy nadal je ma

Opublikowano

Pany 215/45/17 - dwie Brdgestone jakiś tam 2012 rok na dwa sezony spokojnie - 250 zł i Dwie Barumki ten sam rozmiar 2009 rok trochę gorsze - 150 zł

Jutro będą u mnie...

Jakby ktoś coś :wink:

Opublikowano
:hi:

Jak wy ustawiacie sobie zdjęcia furek w podpisie??

Doładnie tak jak Loko pisze.

• Ustawienia
  • Edytuj sygnaturę, Tam wklejasz zdjęcie. Jak sobie dodatkowo Wciśniesz Ctrl+A zdjęcie zrobi się niebieskie, wciskasz ikonkę Link i tam wklejasz swój temat. Po kliknięciu w zdjęcie się otwiera. :wink: Mam nadzieję, że jasno to opisałem :drinks:

Opublikowano

I co Ci Łukasz powiedział ?

Opublikowano

Że dalej mam pompę źle ustawioną i wysłał mnie do takiego speca w górach bardzo drogiego niestety:kwasny:

Chłop ma sprzętów co nie miara i zna się na robocie ale za te pieniądze to co by się nie znał:whistling:

w każdym bądź razie przywrócił mi niskie spalanie a nawet je jeszcze ulepszył. Nastawia pompy jak nikt w nowosądeckim :shock3:

Opublikowano

I gotowy na program?

Opublikowano

To się okaże jutro po3 partii logów ale może się uda ustalić termin i zostanie mi tylko wykrzesać nadkole z S4 :hi:

Opublikowano

A co z filmem ze spota??

Opublikowano

Nie wiem chłopaki z Brzeska się nie odzywają a promocja na kolejnego spota by się przydała tym bardziej że było tam A8 4.0 TDI :slina:

---------- Post dopisany at 22:56 ---------- Poprzedni post napisany at 22:55 ----------

A tak poza tym to kto mi mrugał w Limanowej awaryjnymi to była jakaś ciemna B5 z pięknymi obrysami i białymi felami robi robotę czyż by to był crisu :hi:

Opublikowano
Nie wiem chłopaki z Brzeska się nie odzywają a promocja na kolejnego spota by się przydała tym bardziej że było tam A8 4.0 TDI :slina:

---------- Post dopisany at 22:56 ---------- Poprzedni post napisany at 22:55 ----------

A tak poza tym to kto mi mrugał w Limanowej awaryjnymi to była jakaś ciemna B5 z pięknymi obrysami i białymi felami robi robotę czyż by to był crisu :hi:

gdzie jest wątek ja się pytam?

Opublikowano

Jaki wątek prezesie ? :hi:

Opublikowano

Ja myślę, że Stasiu227 Wiem, że miał mieć białe felgi

Opublikowano
Jaki wątek prezesie ? :hi:

a4 vol. 2:naughty: