Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Nowosądeckie-Niedziela 29.05. Godzina 16:00 Parking Media Markt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.634184230005582.1073741845.537217136368959&type=3&uploaded=61 :hi:

---------- Post dopisany at 23:10 ---------- Poprzedni post napisany at 21:55 ----------

Audi A4 b5 1.9 TDI Baćkowice Sezon na 4,5 tysia i zderzak S4

• Odpowiedzi 20,7 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.634184230005582.1073741845.537217136368959&type=3&uploaded=61 :hi:

---------- Post dopisany at 23:10 ---------- Poprzedni post napisany at 21:55 ----------

Audi A4 b5 1.9 TDI Baćkowice Sezon na 4,5 tysia i zderzak S4

tylny też ma od eski:wink:

Opublikowano

A to się nie przypatrzyłem zdjęcia słabej jakości albo ja się starzeje i przez ciebie teraz będę go nękał i prosił żeby go sprzedał :grin:

Opublikowano
Nie wiem chłopaki z Brzeska się nie odzywają a promocja na kolejnego spota by się przydała tym bardziej że było tam A8 4.0 TDI :slina:

---------- Post dopisany at 22:56 ---------- Poprzedni post napisany at 22:55 ----------

A tak poza tym to kto mi mrugał w Limanowej awaryjnymi to była jakaś ciemna B5 z pięknymi obrysami i białymi felami robi robotę czyż by to był crisu :hi:

Gadałem z Mackiem i mówił, że ma dużo pracy ze składaniem filmików i doszedł mu jeszcze film z koncertu który musi zrobic jak najszybciej więc to jest dla niego priorytet. Ale nic się nie bójcie, będzie filmik na pewno :D

ŚLEPY rób czipę:) a Dżekson kosztorys:) jak nie sprzedam Avanta to wkładamy Air"a by Dżekson. Policz tam wszystko pod Avanta i lecimy z tematem.

Postaram się wysłac kosztorys w tym tygodniu :)

Opublikowano

:hi:I zaczęliśmy stronę 666...:evil::evil::evil::evil:

Opublikowano
:hi:I zaczęliśmy stronę 666...:evil::evil::evil::evil:

Zależy chyba jak masz ustawienia bo ja mam już 832 :decayed:

:grin::grin::grin:

Opublikowano

Ha,ha u mnie 555:D

Opublikowano

oczwyiście LOKO musi mieć najwięcej:D i jak Paweł poszło do malunku??

Opublikowano
oczwyiście LOKO musi mieć najwięcej:D i jak Paweł poszło do malunku??

w środę odstawiam, dzisiaj jeszcze progi z s4 dopasowywałem, teraz bedzie:jerk:, w przyszłym tygodniu mam zamiar poskładać wszystko i w końcu wyjechać tak jak sie należy:decayed:

Opublikowano

to potem ja mogę przyjechać na przednia i tylną dokładkę zderzaków?? czy odpada temat?

Opublikowano
to potem ja mogę przyjechać na przednia i tylną dokładkę zderzaków?? czy odpada temat?

zobacze jak się poukładają sprawy ze sklepami:wink:, bo tak to niedawno wróciłem z garażu, od rana robota, potem sklep, i doby zaczyna powoli brakować, jak się uda odkuć z czasem to nie bedzie problemu, ale nic nie mogę zagwarantować na dzień dzisiejszy:wink:

Opublikowano

Jakaś pała mi zgarnęła tylni zderzak i przedni bo się z kolesiem dogadała że mu seryjne w kolor dadzą i odmalują a już byłem gotowy do jazdy K.......@#! :kwasny:

Opublikowano

:hi:

spoko Paweł...mam tematy odnośnie manuali z forum. Wiec to nie będzie jakos skomplikowane a we dwóch lepiej po prostu się robi:wink: i tak jakbysmy to spalowani to chyba by poszło do spawania bo jakoś te trytytyki i śruby to tak średnio mi się widzi.

Opublikowano

KIEDY: 13-04-2014 GODZ.16:00 do 18:30 Spot świąteczny

GDZIE: MEDIA MARKT

2jdjpuc.jpg

---------- Post dopisany at 10:21 ---------- Poprzedni post napisany at 10:20 ----------

No to czekamy prezes na filmik

Opublikowano
Nie wiem chłopaki z Brzeska się nie odzywają a promocja na kolejnego spota by się przydała tym bardziej że było tam A8 4.0 TDI :slina:

---------- Post dopisany at 22:56 ---------- Poprzedni post napisany at 22:55 ----------

A tak poza tym to kto mi mrugał w Limanowej awaryjnymi to była jakaś ciemna B5 z pięknymi obrysami i białymi felami robi robotę czyż by to był crisu :hi:

ŚLEPY rób czipę:) a Dżekson kosztorys:) jak nie sprzedam Avanta to wkładamy Air"a by Dżekson. Policz tam wszystko pod Avanta i lecimy z tematem.
KIEDY: 13-04-2014 GODZ.16:00 do 18:30 Spot świąteczny

GDZIE: MEDIA MARKT

http://i58.tinypic.com/2jdjpuc.jpg

---------- Post dopisany at 10:21 ---------- Poprzedni post napisany at 10:20 ----------

No to czekamy prezes na filmik

Ten kurczak na dole to chyba moja a4 bo jakos tak nisko :grin:

zapraszam na fanpage btw: https://www.facebook.com/a4bagged

---------- Post dopisany at 12:32 ---------- Poprzedni post napisany at 11:44 ----------

Klapa tylna audi a4 sedan Tuczna

hahahah :D

Opublikowano

Ładna płetwa:eek:

Opublikowano
Jakaś pała mi zgarnęła tylni zderzak i przedni bo się z kolesiem dogadała że mu seryjne w kolor dadzą i odmalują a już byłem gotowy do jazdy K.......@#! :kwasny:

słowa!

heh Kamil jedź:decayed:....większego syfu na oczy nie widziałem nigdy wcześniej...trasa bez celu:facepalm::facepalm::facepalm: , a już kręciłem...

udało się wynegocjować dobre warunki to zderzaki BADZIEWIE! , całość to się już nie mówi...3500zł chce za to Audi aż o 3500zł za dużo:grin:

DSC_0534.jpg

Opublikowano

Co nie tak z tymi zderzakami?

Opublikowano

Szatany nie ludzie no to co macie te pitolone zderzaki czy całe a4 ? bo mnie interesuje tylko tylni od sedana przedlift jak coś mam od avanta S4 na wymianę :hi:

---------- Post dopisany at 22:18 ---------- Poprzedni post napisany at 22:16 ----------

Jak połamany w 3 d.. to ja sobei go połatam :hi: