Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Nowosądeckie-Niedziela 29.05. Godzina 16:00 Parking Media Markt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Co masz za części do malucha no ja mam za domem jak skończę audi to go reaktywuje :naughty:

komplet cylindrów po szlifie(nie doczekały sie montarzu)z nowymi tłokami,pierscieniami,komplet uszczelek gaznika,szczeki chamulcowe,rozrusznik,i jakies tam drobiazgi.miałem tez 3 silniki ale juz nie ma.:hi:

• Odpowiedzi 20,7 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

To trzymaj je w odpowiednim czasie $ się odezwę po nie :hi:

Opublikowano

znacie jakiegos lakiernika? wiadomo nie najdroższego :wink: byłem we wrocławiu i po powrocie do domu zauważyłem że mam błotnik porysowany i wgniota małego na drzwiach :kwasny: albo orientujecie sie ile tak mniej wiecej biora za malowanie CAŁEGO auta? avanta

Opublikowano

Dziś pod Galerią Szubryta widziane czarne b5 z klubowymi ramkami z naklejką na masce

Opublikowano

Ładuje właśnie film z ostatniego spota więc oczekujcie pany !

Co do malowania najtaniej kupić kompresor i samemu ale są spece koło subweya czy jakos tak nie drodzy są :hi:

---------- Post dopisany 08-06-2014 at 09:38 ---------- Poprzedni post napisany 07-06-2014 at 21:54 ----------

Rozwali wam głośniki :decayed: oglądać głośno i w HD !!!

Opublikowano
  • Autor

te zdjecia na poczatku filmu juz sa nudne.

Opublikowano

Takie wejście żeby lud widział że są jeszcze w klubie jacyś ludzie ale zawsze można zrobić nowe zdjęcia aut i ludzi jak jesteście chętni :naughty:

---------- Post dopisany at 10:58 ---------- Poprzedni post napisany at 10:09 ----------

Jeszcze zdjęcia z ostatniego :hi:

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.662046253886046.1073741851.537217136368959&type=3

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.666417603448911.1073741852.537217136368959&type=3

Opublikowano

Dzięki za spota i czekamy na foty. Frekwencja spora- a temperatura jeszcze większa

Szkoda, że Michał ameryką nie przyjechał , bo plotki głoszą, że pędził...

Opublikowano

Najlepsza fota :naughty: moim zdaniem

10467120_669765023114169_7384259246171837568_o.jpg

Opublikowano

Skrecane Felgi BBS RS II 18" 5x112 cena z wysylka !! OKAZJA Żagań że kasy nie ma miał bym letnie :slina:

---------- Post dopisany at 00:08 ---------- Poprzedni post napisany at 00:07 ----------

Ważne by się podobało komuś i żeby frekwencja była ogromna :hi:

---------- Post dopisany at 00:12 ---------- Poprzedni post napisany at 00:08 ----------

BBS RS 795 18'' 5x112 Audi VW ET43 TANIO (4308353390) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. koniec świata z tymi cenami :slina:

Opublikowano
Skrecane Felgi BBS RS II 18" 5x112 cena z wysylka !! OKAZJA Żagań że kasy nie ma miał bym letnie :slina:

---------- Post dopisany at 00:08 ---------- Poprzedni post napisany at 00:07 ----------

---------- Post dopisany at 00:12 ---------- Poprzedni post napisany at 00:08 ----------

BBS RS 795 18'' 5x112 Audi VW ET43 TANIO (4308353390) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. koniec świata z tymi cenami :slina:

Sam sie nad tymi niebieskimi zastanawiałem;D

Opublikowano

Witam Pany:) jak sytuacja na Nowosadeckich? Mnie znów nie bedzie bo jestem w delegacji:/ ale w lipcu moze sie juz cos pokaże:)

Opublikowano

Rafał gdzie się podziewasz? sezon na jeziorach się już wam zaczął? bo na klimkówce niema jeszcze ratowników ani policji.

Opublikowano

Sam sie nad tymi niebieskimi zastanawiałem;D

Nie dobijaj prezes dobra cena za nie a robią robotę w tym rozmiarze nic tylko brać :slina:

Opublikowano

Witam wszystkich po długiej przerwie.

Siara moje auto widziałeś w takim razie pod galerą Szubryta.

Opublikowano

Hehe kogo my tu mamy;D powitać;)

Opublikowano

Hehe kogo my tu mamy;D powitać;)

Wróciłem :decayed::wink:

Opublikowano

Witamy prezes :hi: