Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Nowosądeckie-Niedziela 29.05. Godzina 16:00 Parking Media Markt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
jakie masz te opony.masz fotke jakas?

---------- Post dopisany at 14:53 ---------- Poprzedni post napisany at 12:47 ----------

????

---------- Post dopisany at 14:53 ---------- Poprzedni post napisany at 14:53 ----------

????

To są opony seryjne z Reda 2 z nich mam na tylnej osi wraz z felgami 5x112 tylko to są zimówki jak je przebadałem bliżej chce za felgi i z oponami czyli 4 sztuki 400 zł :hi:

---------- Post dopisany at 19:25 ---------- Poprzedni post napisany at 19:19 ----------

Pany jest nowa miejscówka wybadana dziś i tam przenosimy spoty jest to za galerią sandecją za myjkami czy ktoś zgłasza niechęć tej propozycji ?

Poparcie części starej gwardii jest ale z grzeczności chcę zapytać czy ktoś się nie sprzeciwia zaraz wstawię foty jak nowa miejscówka wygląda.

Czy słońce czy deszcz jest optymalna bo są drzewa i daszek :naughty:

czikita ja potrzebuje letnie.

co do miejscówki jestem za .tylko ze przy media jest ładniej.

tomek sie sprzeciwia bo do sandecjii ma dalej.:grin::grin:hehea do media rzut beretem.

---------- Post dopisany at 21:36 ---------- Poprzedni post napisany at 21:35 ----------

bronek dawaj jakies propozycje.moga byc nowe ale w promocji.:decayed:

• Odpowiedzi 20,7 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.677573062333365.1073741855.537217136368959&type=3

1 część zdjęć z nowej miejscówki każdy kto tam był dziś powie że jest ładniej i ciekawiej niż pod Media polecam zobaczyć na żywo :wink:

Opublikowano

fajnie ładnie, ale jak jest pogoda :P

Opublikowano

Ale jak pada deszcz to jest też spoko bo albo jest daszek w budynku na przeciwko albo można podjechać szybko na parking podziemny :wink:

Opublikowano

Dzięki za życzenia Pany :wink:

Krycha to tak wystawił "na pałę" - jak się sprzeda to się sprzeda... :grin:

Opublikowano

No sprzęt jest kozak :evil:

Opublikowano

No i Audica naprawiona :) Teraz muszę odkryć którędy mi się woda dostaje do środka, zwłaszcza prawy tył...

Dosłownie basen. Nie dziwię się, że utopiło sterownik skrzyni :/

Opublikowano

Odplywy na podszybiu: pod aku i pod serwem, okolice filtra kabinowego, nagrzewnicy... Mozliwosci jest wiele ;)

Wysłane z mojego XT1032 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Witam.

Może to nie ten dział ale zapytam :) Jestem właśnie na etapie zamiany felg ale na mniejsze 18" na 16". I pomyślałem o sądeckim klubie. Akurat mam ładne 18" na niezłych oponkach. I szukam czegoś mniejszego. Akurat spodziewam się dziecka i żona narzeka ;) Oponki jeszcze spokojnie 2 sezony.

Aluski to

Felga CMS C4 - Carrera Tuning Rzeszw Felgi Opony Samochodowe akcesoria

CMS C4 18"- w stanie używanym. Nie są krzywe ale mają gdzie nie gdzie ranty obtarte. Wiadomo używki ;)

A opony to :Dunlop SP SportMaxx RT 225/40 R18.

Naprawdę niezły zestawik :)

Chciałem zapytać czy byłby ktoś zainteresowany zamiana na 16" oczywiście w rozsądnej jakości ? Oczywiście odbiór osobisty i spotkanie wcześniej. Nie chce się bawić w sprzedaż wysyłkową ani allegro bo nie mam czasu na to. A oponki dostałem z zakupionym autkiem z Niemiec. Nie spieszy mi się ze sprzedażą wiec jestem wybredny. Uważam ze mam niezły zestaw kół i wymienię go na coś też rozsądnego ale mniejszego. Na pewno ktoś na tym nie straci:) Fotki mogę podesłać na maila. Mój adres to [email protected]

Pozdrawiam Krzysiek

2014329130840.jpg

Opublikowano

Sprzedam swojego JBL 30 cm 1000w plus skrzynia oryginał JBL podwójna zamknięta za 150 zł jak by ktoś chciał pilnie mi kasy trza :hi:

Loko pozdro wędrowniku :wink:

Opublikowano
  • Autor
Sprzedam swojego JBL 30 cm 1000w plus skrzynia oryginał JBL podwójna zamknięta za 150 zł jak by ktoś chciał pilnie mi kasy trza :hi:

Loko pozdro wędrowniku :wink:

masz zdj tej skrzyni?

Opublikowano

JBL jest już nie aktualny zanim skończyłem zejść z kompa już po niego przyjechali skrzynia została :hi:

To jest taka skrzynia z tym że podpięcie pod głośniki ma na tylnej ścianie i każdy głośnik ma osobno co umożliwia dowolną konfigurację wzmacniacz-ową :hi:

Wyniki Szukania w Grafice Google dla http://tforo.home.pl/a/jbl2404.jpg

---------- Post dopisany at 23:03 ---------- Poprzedni post napisany at 23:01 ----------

To ja się teraz udaję na zakupy 2 cewkowego potworka o mniejszej mocy Maksymalnej a większym RMSie :naughty: PB

Opublikowano

Ale dziś gość pokazał klasę Volvem.....

Jak ktoś zna mój teren, to jechał od strony KaLIforni, jak przybutował z krzyżówki to opony przestały piszczeć za Bliską... Tylko było co chwilę słychać psssssssst i do odcięcia. Grubo po-modzony

Opublikowano

No to pokazał że mu trakcji brakuje... ;P

Wysłane z mojego XT1032 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
Ale dziś gość pokazał klasę Volvem.....

Jak ktoś zna mój teren, to jechał od strony KaLIforni, jak przybutował z krzyżówki to opony przestały piszczeć za Bliską... Tylko było co chwilę słychać psssssssst i do odcięcia. Grubo po-modzony

Czarne na czarnych kołach?

Opublikowano

Ja :decayed: "w karawanie"

Opublikowano

Goniło mnie kiedyś pod limanowa, ja na moto i uciec nie mogłem [emoji54]

Opublikowano

Loko myślałem, że to Ty zaliczyłeś czoło w Czerncu z BeMą... Dośłownie Twój kolor z tym że KNT