Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Nowosądeckie-Niedziela 29.05. Godzina 16:00 Parking Media Markt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O Wolanttowóz :naughty: wersja koza

• Odpowiedzi 20,7 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Meee eee eee :wink:

Opublikowano

ktoś ma taką większa ulotkę z vag inwazją? jak u Maćka na szybie z tyłu...:wink:

Opublikowano

:hi:

_DSC3169.jpg

---------- Post dopisany at 18:06 ---------- Poprzedni post napisany at 18:03 ----------

_DSC3116.jpg_DSC3156.jpg_DSC3168.jpg_DSC3180.jpg

:facepalm: czarna owca

_DSC3179.jpg

Opublikowano

No i plany sie zmieniły;D niemca bierze brat i jak sie odrobi z kasą to będziemy go powoli useryjniać;D tak że przedni i tylni zderzak w dobrej cenie mile widziane;)

Opublikowano

Pół klubu miałem przyjemność widzieć w weekend:

w sobotę Trzeźwy (osobiście), Darecy niestety tylko auto ok. 14 w 3 Koronach

w niedzielę koło 11 Przemek b6 w Naściszowej i Kamil C6 koło rafy a na koniec po 16 Ryba w Moszczenicy

Pozdrawiam wszystkich

Opublikowano

To jest nic ja dziś poł klubu pod domem miałem pięć B5 pod domem miałęm Szaman prezes ma foty oj działo się :grin:

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.699403900150281.1073741866.537217136368959&type=1 foty od prezeski Eli

Opublikowano

6u4e5u6a.jpg

y7aguje6.jpg

y8yteru6.jpg

Oto foto, było śmiechu nie miara :D i akcja z paluchem Endrjego [emoji1]

y8ehapyj.jpg

Opublikowano

Co to nowe miejsce spotów??? A gdzie ankieta? :grin:

---------- Post dopisany at 00:07 ---------- Poprzedni post napisany at 00:06 ----------

Fajny kolor :naughty: o wypasie nie wspomnę

http://a4-klub.pl/b5-a4-s4-rs4-74/all-b5-zabcia-1-9-tdi-quattro-330622/

Opublikowano

Ankiety nie było ale zderzak z ESY na gładko już jest idę w nim grzebać :naughty:

---------- Post dopisany at 18:38 ---------- Poprzedni post napisany at 09:55 ----------

Urzekający zdezio :slina:

j7q2o3.jpg

Opublikowano
  • Autor
Pół klubu miałem przyjemność widzieć w weekend:

w sobotę Trzeźwy (osobiście), Darecy niestety tylko auto ok. 14 w 3 Koronach

w niedzielę koło 11 Przemek b6 w Naściszowej i Kamil C6 koło rafy a na koniec po 16 Ryba w Moszczenicy

Pozdrawiam wszystkich

a cos ty robił w moszczenicy?bo ja akurat wesele tam miałem.:drunk::drunk::drunk::drunk:

Opublikowano

Teraz dopadnij kratkę zbliżoną do RSa i rób podobnie jak Slavko fajnie to wyszło

IMG_2153_zpsd7f419a8.jpg

A i nie zapomnij o progach... bo do zdesia obowiązkowo ori S, albo jak masz ogarniętego plastikmana to z Omegi fl

---------- Post dopisany at 21:26 ---------- Poprzedni post napisany at 21:11 ----------

:grin:

---------- Post dopisany at 22:17 ---------- Poprzedni post napisany at 21:26 ----------

Widzieli?

baner_750x100.png

Opublikowano
  • Autor

widziałem ten komunikat.:hi:

Opublikowano

Imieniny całkiem nie daleko i tak w ostatniej chwili rzuciło mi się twoje b5 w oczy.

Opublikowano
Teraz dopadnij kratkę zbliżoną do RSa i rób podobnie jak Slavko fajnie to wyszło

http://i1172.photobucket.com/albums/r571/slava4tdi/IMG_2153_zpsd7f419a8.jpg

A i nie zapomnij o progach... bo do zdesia obowiązkowo ori S, albo jak masz ogarniętego plastikmana to z Omegi fl

---------- Post dopisany at 21:26 ---------- Poprzedni post napisany at 21:11 ----------

:grin:

---------- Post dopisany at 22:17 ---------- Poprzedni post napisany at 21:26 ----------

Widzieli?

http://s17.postimg.org/58u7ubr3j/baner_750x100.png

Prezes ja nie muszę szukać kratek z RSy bo mam oryginalne z RSy oraz eSy tylko grila z Esy się nie dorobiłem zobaczę co mi się bardziej spodoba :naughty:

Opublikowano

mam możliwość zrobienia naklejek, tylko że trzeba samemu zaprojektować w corelu w takich wymiarach jakich się chce, no i jeśli już by były gotowe trzeba sobie samemu wyciać, jak ktoś zainteresowany mam wydrukowanych parenaście różnych naklejek mogę wziąść na spota i sobie zobaczyć jakość druku :wink: i naprawde mocno trzymają i nie traca koloru nawet po kilkunastu myciach

Opublikowano

Już widzę naklejkę : Panie za te pinundze lepi nie bedzie :naughty: podaj cenę bo ja bym se sprawił taką naklejkę

Opublikowano

Ja jutro jade do niemiec i wracam dopiero w poniedziałek więc niestety ani na zlot do krk ani na spota nie przyjade

---------- Post dopisany at 17:20 ---------- Poprzedni post napisany at 16:48 ----------

Wiem że BMW ale reklama kozak;D The Epic Driftmob feat. BMW M235i: http://youtu.be/vz2rAgXjkCA

Opublikowano
Ja jutro jade do niemiec i wracam dopiero w poniedziałek więc niestety ani na zlot do krk ani na spota nie przyjade

---------- Post dopisany at 17:20 ---------- Poprzedni post napisany at 16:48 ----------

Wiem że BMW ale reklama kozak;D The Epic Driftmob feat. BMW M235i: The Epic Driftmob feat. BMW M235i - YouTube

jaki zlot w KRK?