krzysieksza Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 No za 1200 ciezko bedzie:/ ale ja kupiłem RS6 duzo taniej;) tylko nie skupiaj sie na Allegro i olx patrz na inne portale, szczególnie te takie miejscowe jak sadeczanin czy limanowa.in...ciekawe tam rzeczy można kupić No Krzychu ja kupowałem w tym miesiącu Boscha silver 75aH i dałem 310 zł tyle ze kumpel mechanik mi go zamawial;) a za zderzak to obciąć jajca...:/ No właśnie wczoraj kupiłem taki sam akumlator za 320zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 z wieczora z Monachium Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zemis Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Krzychu to przywieź coś z tych Niemiec:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Dla mnie b5 na przykład.... Może być takie http://www.ebay.co.uk/itm/Audi-b5-Quattro-4-7-v8-single-turbo-custom-modified-tuned-800bhp-a4-s4-rs4-/321504245928?pt=Automobiles_UK&hash=item4adb2578a8&clk_rvr_id=686942802897 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba85 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 a dla mnie recaro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZIKITA Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Spotykamy się o 16 koło sandecji i do 18 robimy tam spota czekając na wszystkich prezesów potem jedziemy w konwoju przez miasto na Rożnów ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba85 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 o co chodzi z tym roznowem?co tam bedzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZIKITA Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Robimy wypad nad jeziorko z soboty na niedziele nocujemy pod namiotami piwko ognisko i lanie d*py Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba85 Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 aha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysieksza Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Hehe nad jezioro w tęgoborzy:p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba85 Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 do tegoborzy bym sie pisał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysieksza Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 No to jedź do nich bo kamil planuje siedzieć tu koło przeczkola co sie na orlika jedzie ja wpadne na chwile ale długo nie posiedze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 http://olx.pl/oferta/audi-a6-19-alu-kola-opony-gratis-255-40-zr-19-CID5-ID6ILxP.html#e7fb733425 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba85 Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 a to tam siedzi?kto tam wogóle jest?teraz to juz troche za pózno.a miałem tam jechac na ryby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysieksza Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 wbijaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bosniak_sg Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Czy bedzie dzisiaj na spocie ktoś dobrze ogarniajacy vcds, zeby dokodowac mi kluczyk z immo do auta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 (edytowane) Ryba, nie miałeś ostatnio, kursu na lotnisko? Bo Baton poleciał w sobotę znowu na "wycieczkę" Ja pier....... oni już przechodzą samych siebie http://www.sadeczanin.info/wiadomosci,5/maszkowice-cyganie-napadli-na-orszak-weselny-pobili-ojca-pana-mlodego-potargali-suknie-pani-mlodej,63166/#!prettyPhoto Edytowane 31 Sierpnia 2014 przez siara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba85 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Ryba, nie miałeś ostatnio, kursu na lotnisko? Bo Baton poleciał w sobotę znowu na "wycieczkę" Ja pier....... oni już przechodzą samych siebie http://www.sadeczanin.info/wiadomosci,5/maszkowice-cyganie-napadli-na-orszak-weselny-pobili-ojca-pana-mlodego-potargali-suknie-pani-mlodej,63166/#!prettyPhoto nie nie.ja go nie zawoziłem.hehe. a tych moresów to bym lał az by sie opamietali.jak by mi którys auto kopnął to bym h... zayebał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zemis Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Matoły, niedorozwoje i w końcu by sobie znaleźli jakiś swój kraj czy krainę a z Polski to wypier... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djszaman Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Płatnego mordercę wynająć i niech ich wszystkich ............ a to było wesele mojego kolegi siostry, sam nie skończył bez sliwy pod okiem :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi