siara Opublikowano 2 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Nowe a4 dla GrześkaAUDI A4 S-LINE Airride Recaro TDI 170KM KoĹcian ⢠OLX.pl (dawniej Tablica.pl) Oj bardzo chętnie przytulił bym takiego "krawata"... lecz raczej będzie b5... tylko kiedy to nastąpi A widziałem dziś ciemne b8 sedan na klubowych KNSach, a później w Zabrzeży ale kierowca już chyba nie ten sam... Pozdrowiłem ale raczej z golfiny mnie nie rozpoznał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZIKITA Opublikowano 2 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 kamil nie chodzi o slizgi tylko o (kły) odboje na ktorych wspiera sie przednia belka Kły mam seryjne tylko śruby dałem lekko dłuższe jak Slepy Nowe a4 dla Grześka AUDI A4 S-LINE Airride Recaro TDI 170KM KoĹcian ⢠OLX.pl (dawniej Tablica.pl) Oj bardzo chętnie przytulił bym takiego "krawata"... lecz raczej będzie b5... tylko kiedy to nastąpi A widziałem dziś ciemne b8 sedan na klubowych KNSach, a później w Zabrzeży ale kierowca już chyba nie ten sam... Pozdrowiłem ale raczej z golfiny mnie nie rozpoznał To byłe auto Maćka już chyba 2 tydzień upala S4 w avancie był ostatnio są foty na fb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara Opublikowano 2 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Właśnie widziałem na zdjęciach eSę, poznałem po felgach Jak znajdziecie coś fajnego w dobrych pieniądzach to dajcie znać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZIKITA Opublikowano 3 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Ogarnia ktoś elektrykę u Quadów pilnie wynajmę jakiegoś speca co by przyjechał do mnie i ogarnął palenie quada ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poker Opublikowano 3 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 http://s7.directupload.net/images/140903/5gxjpanq.jpg http://s1.directupload.net/images/140903/cshfh5dx.jpg Tymczasem na zachodzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba85 Opublikowano 3 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 pany bede potrzebował dwa wachacze dolne.banany.moga byc zurzyte.zeby tylko były proste.tylko ze muszą byc ori LMO.chyba ze ma ktos sprawne to tez pisac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas25 Opublikowano 3 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 (edytowane) sa takie kombinacje... ale ja chce ori wiec jak by ktos cos widzial dwac znac Edytowane 3 Września 2014 przez Adas25 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZIKITA Opublikowano 3 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Ryba dzięki za ten zaworek auto odzyskało z 10 kucy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zemis Opublikowano 4 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Bry co chłopy działacie dziś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba85 Opublikowano 4 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 ja dzisiaj powymieniałem gumy na prawym amorze bo cos sie tłukło i przy okazji osło9ne przeguba lewego bo sie przetarła. co przy tym nerwów zjadłem to masakra. czikita ci niech słuzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZIKITA Opublikowano 4 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Nie posłużyła długo już buczy nie jak tamten ale buczy coś chyba mam za mocne ciśnienie pewnie przez to że uszczelka juz pod głowicą wysrana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba85 Opublikowano 4 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 aha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZIKITA Opublikowano 4 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 ale za te pieniądze lepiej nie bedzie jak to gadają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 4 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Nie ma ktos szyberdachu elektrycznego do a4? chyba coś ujepałem u swojego bo się podnosi ale nie odsuwa a potrzebuje na jutro, bo w poniedziałek daję sufit do obszycia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZIKITA Opublikowano 4 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Ile dajesz ? za ten szyber ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 5 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Ma ktoś numer do czikity? Pilne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysieksza Opublikowano 5 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Ja;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 5 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Już mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysieksza Opublikowano 5 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Nie leci nikt na kielce w ten weekend?? taka tam zabawa z edytorem zdjęć w telefonie:p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba85 Opublikowano 5 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 pany bede potrzebował dwa wachacze dolne.banany.moga byc zurzyte.zeby tylko były proste.tylko ze muszą byc ori LMO.chyba ze ma ktos sprawne to tez pisac. ?/? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi