CZIKITA Opublikowano 6 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Ślepy ile wjazd do Tarnowa kosztuję bo nigdzie nie piszę a wysłałem właśnie zgłoszenie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysieksza Opublikowano 6 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 (edytowane) Chętnie bym sie przejechał ale kermit to nie ta liga;D tam są bardziej odpicowane wozy Edytowane 6 Września 2014 przez krzysieksza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZIKITA Opublikowano 6 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 No po chu... zobacz sobie zgłoszenia na ich stronce na fb pchaj Kermita nawet sie nie zastanawiaj mnóstwo padlin tam jest nie wiem z jakiej paki to i swoją zgłosiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenzi Opublikowano 6 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Sima wybaczcie że tu ale potrzebuje żeby mi ktoś coś powiedział o tym aucie a najlepiej zobaczył i pomacał na żywca bo to z waszej okolicy może ktoś widzia jak ł albo zna sprzedającego , http://otomoto.pl/audi-a3-1-9-tdi-bardzo-zadbane-C34332607.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara Opublikowano 7 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Bry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zemis Opublikowano 7 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Siema jak się kształtuje niedziela:? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZIKITA Opublikowano 7 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Frekwencja na fb bardzo liczna i huczna bo się A5 mają pokazać ile w tym prawdy to zobaczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba85 Opublikowano 7 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysieksza Opublikowano 7 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Ja już jestem;D narazie sam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara Opublikowano 7 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 jak się udał spot? Miałem się na chwile pojawić ale nie byłem sam, do tego brakło czasu... Ale po drodze widziałem drugiego Kermita na wypasionych zderzakach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysieksza Opublikowano 7 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Hehe gdzie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara Opublikowano 7 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Na rondzie tylko czy koło Maca czy koło zamku nie pamiętam... Jechałem od Merkurego i stałem na sąsiednim pasie w gulfie. Miałem trąbić ale.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysieksza Opublikowano 7 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Młody jeszcze nie zna ekipy tak że i tak by nie zczaił;D no narazie sie musi odrobić z kasą i będziemy działać z wyglądem tego potworka:p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara Opublikowano 7 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 No raczej... Widział ktoś w okolicy fajną b5 w dobrych pieniądzach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba85 Opublikowano 7 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 krzysiek ale po saczu jezdzi taki sam kermit jak twój. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysieksza Opublikowano 7 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 krzysiek ale po saczu jezdzi taki sam kermit jak twój.Nie jesteś pierwszą osobą która mi to mówi ale ja jej jeszcze nigdy nie widziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZIKITA Opublikowano 8 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 (edytowane) No raczej... Widział ktoś w okolicy fajną b5 w dobrych pieniądzach? Ciągnie wilka do lasu na stare łanie i bardzo dobrze a w jakiej kasie szukasz bo może by cos było Tuning Team Tarnow 18:00 (1 minutę temu) Gratulacje !!! Przeszedłes selekcje Widzimy sie na VII TZT w Tarnowie juz 28 Wrzesnia Wiecej info na stronie Tuning Team Tarnow lub na FB Fun Page'u Pozdrawiamy Zarząd TTT Kulak dobrze gadał TTT szału niema i nie będzie A my tymczasem w niedziele robimy konwój do Zakliczyna o godzinie 11 oto link do wydarzenia https://www.facebook.com/events/661195413996819/ Edytowane 7 Września 2014 przez CZIKITA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysieksza Opublikowano 8 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Ja sobie tarnów daruje;D narazie tylko 2 propozycje koloru felg która lepsza??;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara Opublikowano 8 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 (edytowane) Dobry reportaż jest na ttv kanał103 o romach Edytowane 8 Września 2014 przez siara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba85 Opublikowano 8 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 krzysiek idz w zółć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi