Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Nowosądeckie-Niedziela 29.05. Godzina 16:00 Parking Media Markt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale spot jest dzisiaj chyba :mysli: Młody coś cyfrę chyba pomyliłeś :decayed: Chłopy jak ma który kluczyki do demontażu radia to weźcie na spota :)

• Odpowiedzi 20,7 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

panowie :D 19.00 pod galeria parking podziemny :P :> spotujemy co tydzien tak ;]

Opublikowano

no to jak z tym spocikiem jutro? robimy coś? bo tak na ostatnią chwile to czuje nie pojawi sie zbyt wielu :kwasny:

noo zaajebisty spot :gwizdanie: nie ze nie wiele sie pojawi ale nikt się nie pojawił :gwizdanie: :rant:
Opublikowano

no to jak z tym spocikiem jutro? robimy coś? bo tak na ostatnią chwile to czuje nie pojawi sie zbyt wielu :kwasny:

noo zaajebisty spot :gwizdanie: nie ze nie wiele sie pojawi ale nikt się nie pojawił :gwizdanie: :rant:

Zmieniamy miejsce :) na Galerię Nowosądecką i pargin podziemny :cool1:

Opublikowano

tez tam bylem i ni chu chu :gwizdanie: nikogo nie widzialem. a jak tam będzie taki ruch co niedziele to ciezko będzie znaleźć kilka miejsc obok siebie

Opublikowano

chłopaki ja dzisiaj od 19 siedzialem tam do 20.30 w strefie " C 6 " i lajt pusto miejsc na 15 autek :) a jeśli chodzi o spoty w tygodniu to środa 20.00 wlasnie tam ;] jak coś bo mimo wszystko pogoda jest jaka jest a tam chociaż sucho i w miare cieplej :P ahahaha aaa tak wogole kto ma gaz to nie wjedzie !! :decayed: zakaz gazików hihi :polew:

Opublikowano

chłopaki ja dzisiaj od 19 siedzialem tam do 20.30 w strefie " C 6 " i lajt pusto miejsc na 15 autek :) a jeśli chodzi o spoty w tygodniu to środa 20.00 wlasnie tam ;] jak coś bo mimo wszystko pogoda jest jaka jest a tam chociaż sucho i w miare cieplej :P ahahaha aaa tak wogole kto ma gaz to nie wjedzie !! :decayed: zakaz gazików hihi :polew:

To ja zostaje na zewnątrz :polew:

Opublikowano

ja dzisiaj byłem o 15:30 na poczatku węgierskiej jak jest wiadukt kolejowy pierwszy a pod galerie dojechaliśmy na 16:30 :doh1: 2 km w korku zajęły godzine :wallbash: :wallbash: i właśnie pasowało by połapać taka godzine żeby było jak najluźniej.

Opublikowano

ja dzisiaj byłem o 15:30 na poczatku węgierskiej jak jest wiadukt kolejowy pierwszy a pod galerie dojechaliśmy na 16:30 :doh1: 2 km w korku zajęły godzine :wallbash: :wallbash: i właśnie pasowało by połapać taka godzine żeby było jak najluźniej.

Nowa godz :19?

Opublikowano

tylko po 19 w tyg galeria do 22 chyba jest a w niedziele 20

wiec spoty w niedziele idealnie 19 bo śmialo można 1.5godz siedzieć a w tyg 20 :)

Młody to ty biedny jesteś , na spota bedziesz z buta przychodził :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

tylko po 19 w tyg galeria do 22 chyba jest a w niedziele 20

wiec spoty w niedziele idealnie 19 bo śmialo można 1.5godz siedzieć a w tyg 20 :)

Młody to ty biedny jesteś , na spota bedziesz z buta przychodził :polew: :polew: :polew:

Tam jest w miarę ciepło wiec można zrobić nawet o 19:00 :)Macqo może jakaś Pani mnie podwiezie :wink4:

Tylko maku może mieć problem ponieważ nie zobaczy dobranocki :polew: a w niedzielę leci jego ulubiona "Mała syrenka" :polew:

Opublikowano

miejsce spox tyle że jutro ja sie niedam rady pojawic (11 11 2009-mój dzień :kwiatek::drinks::naughty: ) niedziela do du...y jak zwykle pogoda musi sie popsuć :kwasny: ale pod galerią to już chyba nas deszcz nie odgoni :good:

Opublikowano

no tak więc chłopaki ! kto ma ochotę to zapraszam pod galerie na spocika miejscówa " C-6 " (takjakby pod Carrefure'em ) hehe ja bede i kilka autek więc dozobaczenia :] :decayed: :decayed: [br]Dopisany: 13 Listopad 2009, 23:22_________________________________________________najważniejsze opuściłem :polew: :polew: hehehehe NIEDZIELA ( 15.11.2009 ) Galery-Sandecja parking podziemny " C-6 "

19.00 :):cool1:

Opublikowano

no tak więc chłopaki ! kto ma ochotę to zapraszam pod galerie na spocika miejscówa " C-6 " (takjakby pod Carrefure'em ) hehe ja bede i kilka autek więc dozobaczenia :] :decayed: :decayed: [br]Dopisany: 13 Listopad 2009, 23:22_________________________________________________najważniejsze opuściłem :polew: :polew: hehehehe NIEDZIELA ( 15.11.2009 ) Galery-Sandecja parking podziemny " C-6 "

19.00 :):cool1:

ja nie dam rady praca od 19 :wallbash:

Opublikowano

To gdzie ty to w niedziele pracujesz?? :confused4:

Opublikowano

Na CPN :naughty:

Opublikowano

Na CPN :naughty:

gdzie?? to zrobimy tam spota :decayed: :decayed:
Opublikowano

hehe :P przypominam jak coś chłopaki to 19 galeria sektor C-6 ';] :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano

no niestety Grzesku ale w NS nikt się z wagiem nie pojawia :kwasny: ale i tak od czasu do czasu warto sie spotkać i pogadać :thumbup: