siara Opublikowano 23 Lipca 2011 Opublikowano 23 Lipca 2011 Kolega Kamil będzie mógł zobaczyć moje fotele Bronek to też obszywałeś u tego samego fachowca? Ty chyba miałeś w skórce o ile dobrze pamiętam....
bronekb5 Opublikowano 23 Lipca 2011 Opublikowano 23 Lipca 2011 Kolega Kamil będzie mógł zobaczyć moje fotele Bronek to też obszywałeś u tego samego fachowca? Ty chyba miałeś w skórce o ile dobrze pamiętam.... Nie no, ja mam ori w skórce ale kubelki, takie jak chce sobie kolega Kamil obszyć. A K2 ma normalne płaskie(no prawie - jakieś takie dziwne ma ) chce tylko, żeby sobie zobaczył jak to wyglądać powinno
athek55 Opublikowano 23 Lipca 2011 Opublikowano 23 Lipca 2011 A mnie nie będzie bo mam wesele ;/ wsumie lipnie ale chociaż coś chlapnę :D wesele masz w sobote.a jak bys w niedziele poszedł na poprawiny o 18 to chyba nic by sie nie stało?co nie? :gwizdanie: No oczywiście zrobię wszystko co w mojej mocy wkońcu jak się szykuje tak duży spoot
Cris Opublikowano 23 Lipca 2011 Opublikowano 23 Lipca 2011 A mnie nie będzie bo mam wesele ;/ wsumie lipnie ale chociaż coś chlapnę :D wesele masz w sobote.a jak bys w niedziele poszedł na poprawiny o 18 to chyba nic by sie nie stało?co nie? :gwizdanie: No oczywiście zrobię wszystko co w mojej mocy wkońcu jak się szykuje tak duży spoot niech MOC BEDZIE Z TOBA :gwizdanie:
LOKO Opublikowano 24 Lipca 2011 Opublikowano 24 Lipca 2011 Chłopaki jest prośba: mógłby któryś wziąć VAG-a? Potzrebuje wykasować błąd airbaga bo mi czasem zwiera gdzieś kabel pod fotelem i kontrolka wyskakuje... Pozdro
ryba85 Opublikowano 24 Lipca 2011 Autor Opublikowano 24 Lipca 2011 obawiam sie ze nikt nie ma VAG-a od nas.
bronekb5 Opublikowano 24 Lipca 2011 Opublikowano 24 Lipca 2011 Panowie, jest sprawa, spóźnię się. Wyszła sprawa, że dopiero o 16.00 mogę wyjechać z Gorlic, więc będę przed 17. Jak będzie padało to od razu uderzę na Sandecję, bo znam życie a jak nie to pod MM się zobaczymy, więc się nie rozjeżdżajcie :> Ale niestety będę sam, bo Artur "zaginął w akcji".. A euri jak zwykle. Do zobaczenia. PS. też nie mam VAG-a
Cris Opublikowano 24 Lipca 2011 Opublikowano 24 Lipca 2011 Panowie, jest sprawa, spóźnię się. Wyszła sprawa, że dopiero o 16.00 mogę wyjechać z Gorlic, więc będę przed 17. Jak będzie padało to od razu uderzę na Sandecję, bo znam życie a jak nie to pod MM się zobaczymy, więc się nie rozjeżdżajcie :> Ale niestety będę sam, bo Artur "zaginął w akcji".. A euri jak zwykle. Do zobaczenia. PS. też nie mam VAG-a ok przekaże jakby nie lukali przed 16:) :gwizdanie:
Adas25 Opublikowano 24 Lipca 2011 Opublikowano 24 Lipca 2011 kicha pogoda wiec moze pod galeria gołabkowice sie spotkamy????
siara Opublikowano 24 Lipca 2011 Opublikowano 24 Lipca 2011 No penie może najpierw pod Media jak było ustalone
Cris Opublikowano 24 Lipca 2011 Opublikowano 24 Lipca 2011 Czikita my pod media czekamy.jakbys nie wiedzial ulica flisakow.[br]Dopisany: 24 Lipiec 2011, 16:37_________________________________________________spicie?? :gwizdanie: fajne zdjecie zrobilem
Cris Opublikowano 24 Lipca 2011 Opublikowano 24 Lipca 2011 [br]Dopisany: 24 Lipiec 2011, 22:26_________________________________________________bedzie??
Cris Opublikowano 24 Lipca 2011 Opublikowano 24 Lipca 2011 było poczekać 15 minut :gwizdanie: [br]Dopisany: 24 Lipiec 2011, 22:30_________________________________________________aha i czikity brak ale kolpaki bronka sa :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi