songo Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Opublikowano 3 Sierpnia 2008 młody musisz pospieszyć chyba tego mechanika :> mam nadzieje że do przyszłej niedzieli sie upora i jakis spocik sie zorganizuje bo ekipa już czeka żeby sie zjawic a tu dalej nic. pozdrawiam no i mam nadzieje ze do przyszłej niedzieli
Cuber Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Oj Młody widze ze coś zaniedbujesz KNS Ogarniaj spociki Ograniaj
Gość Trzeniu Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Młody położył lage od rożnowa z tego co widzę :gwizdanie:
Młody Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Młody położył lage od rożnowa z tego co widzę :gwizdanie: Lagą to Ty dostaniesz a spot zmienił termin na sobotę bo w niedzielę nie mogę
songo Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Opublikowano 7 Sierpnia 2008 no to mi sie podoba,wreszcie coś ruszyło :> mam nadzieje że nic mi nie wypadnie i zjawimy sie w sobote w komplecie pzdr
Młody Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Opublikowano 9 Sierpnia 2008 KTO:- ------ WSZYSCY czyli L4 złamanie nogi i takie tam .... :> macie byc wszyscy i tyle :good: [br]Dopisany: 07 Sierpień 2008, 23:08 _________________________________________________W niedziele mają byc wszyscy nowi tysz
Cuber Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Młody działaj działaj bo być moze nie długo kraków zawita do Was
Gość rob Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Młody działaj działaj bo być moze nie długo kraków zawita do Was może kraków, by zawitał w chrzanowie
Cuber Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Opublikowano 10 Sierpnia 2008 może kraków, by zawitał w chrzanowie moze moze
Młody Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Młody działaj działaj bo być moze nie długo kraków zawita do Was Zapraszamy nowe B7
songo Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Młody Ciebie chyba jeszcze trzyma po tych urodzinach w Rożnowie bo 17 to niedziela a nie sobota czekam na korekte bo nie wiem kiedy mamy zajechac jeśli niedziela to ok,nawet był bym za tym.pzdr
Młody Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Młody Ciebie chyba jeszcze trzyma po tych urodzinach w Rożnowie bo 17 to niedziela a nie sobota czekam na korekte bo nie wiem kiedy mamy zajechac jeśli niedziela to ok,nawet był bym za tym.pzdr Aha oki sorrki juz poprawione ale liczy się data czyli niedziela
maku211 Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Opublikowano 13 Sierpnia 2008 oczywiscie nastepna jakas impreza bezemnie :rant: ale spoko juz niedlugo waracam
Młody Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Opublikowano 13 Sierpnia 2008 oczywiscie nastepna jakas impreza bezemnie :rant: ale spoko juz niedlugo waracam No nareszcie przeciwna płeć (jedna naspotach w N.S . ) się odezwała :> "niedlugo waracam" - kurcze :gwizdanie: muszę cos wymyslić dlaczego Twoje CB już nie jest Twoje :> taka promocja była
Młody Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Opublikowano 13 Sierpnia 2008 widzę że się temat ruszył No popatrz
Wąski Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Młody jak A4 po naprawie :gwizdanie: spoko ??? widzę że jutro spot prosimy o relację fotograficzną :gwizdanie:
Młody Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Młody jak A4 po naprawie :gwizdanie: spoko ??? widzę że jutro spot prosimy o relację fotograficzną :gwizdanie: oki
songo Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Opublikowano 17 Sierpnia 2008 oj Młody ale dałeś dziś plamy ,ustaliłeś date i sie nie zjawiłeś,jak Ty tak chcesz rozkręcać spociki w NS to marenie to widze,fakt że zjawilismy sie o 18.17 ale to z powodu korków a tu niema nikogo,no chyba że zaraz po 18 pojechaliście w miasto.tak czy siak dzisiaj wyszła kicha pzdr
Rekomendowane odpowiedzi