misiaczek Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 tylko tu sa posiadacze samych audi A4?? czy ogolnie marki audi?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maku211 Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 ogolnie to tylko a4 ale jest tu pare ludzi z innymi autkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 maku211 dzialaj tam, dzialaj.. :th: dostales ode mnie PW..? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maku211 Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 maku211 dzialaj tam, dzialaj.. :th: dostales ode mnie PW..? jasne ze bede dzialac:) dzieki dostalem PW. wlasne tak chce ze swiatelkami zrobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość puchatek27 Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 Witam,fajnie,ze ktos nareszcie pomyslal o zorganizowaniu jakiegos spociku na terenie malopolski Jak bede w polsce to napewno chcialbym sie spotkac z jakimis , byloby fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maku211 Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 no nareszcie moze zacznie sie cos dziac:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiaczek Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 moze sie towarzystwo rozkreci. tym bardziej ze jest jeden uzytkownik forum z naszych rejonow:D:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maku211 Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 moze sie towarzystwo rozkreci. tym bardziej ze jest jeden uzytkownik forum z naszych rejonow:D:D:D nie martw sie jakos sie wszystko rozkreci:) ,, ja bylem na spocie w tarnowie teraz czas zeby fani zjechali na spota do sacza:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiaczek Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 to trzeba o czyms pomyslec. trzeba rozreklamowac klub bo jezdzi po gorlicach pare fajnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 maku211 juz zamowil ostatnie 100 kalenderow.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maku211 Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 maku211 juz zamowil ostatnie 100 kalenderow.. zamowilem zamowilem ale bede sie dzielic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 maku211 juz zamowil ostatnie 100 kalenderow.. zamowilem zamowilem ale bede sie dzielic Wzial ze mnie przyklad.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maku211 Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 no dobra fanatycy a4 . juz zaczelem kampanie "kalendarz za wycieraczka" narazie udalo mi sie uzbierac 0 ..( bardzo pocieszajacy wynik ) teraz szukam chetnych na troche kalendarzykow .. ( troche oddam w dobre rece ) i moze cos sie ruszy...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiaczek Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 mozesz podeslac troche kalendarzykow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maku211 Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 mozesz podeslac troche kalendarzykow jasne powiedz tylko kiedy bedziesz w saczu to sie jakos zgadamy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek k Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Ja jestem z okolic Limanowej do NS mam 50 km ale z przyjemnością przyjadę jeśli już będzie ustalone miejsce i termin. Myślę ze sobotni albo niedzielny wieczór byłby najlepsza pora na spotkanie z wiadomych względów. w każdym razie fajnie byłoby zacząć szerzyć kult bardziej lokalnie również w naszym rejonie. Proponuje żeby zainteresowani wspólnie ustalili jakiś termin i miejsce, od czegoś trzeba zacząć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maku211 Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Ja jestem z okolic Limanowej do NS mam 50 km ale z przyjemnością przyjadę jeśli już będzie ustalone miejsce i termin. Myślę ze sobotni albo niedzielny wieczór byłby najlepsza pora na spotkanie z wiadomych względów. w każdym razie fajnie byłoby zacząć szerzyć kult bardziej lokalnie również w naszym rejonie. Proponuje żeby zainteresowani wspólnie ustalili jakiś termin i miejsce, od czegoś trzeba zacząć. witam, teraz naprawde cos zaczyna sie dziac, jesli chodzi o terminy, godziny i mejsca to ustalimy cos w przyszlym tygodniu, bo w sobote to postanowilem jeszcze raz siasc i powysylac do wszystkich z naszych okolic zaproszenia. oczywiscie sobota albo niedziela mi najbardziej pasuje. wiec zobaczymy jaki bedze odzew po weekendzie i cos wymyslimy pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość puchatek27 Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 Ja do polski wybieram sie w piatek 8go lutego,wiec jestem otwarty na spocik 9go-10go lutego . Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maku211 Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 Ja do polski wybieram sie w piatek 8go lutego,wiec jestem otwarty na spocik 9go-10go lutego . Pozdro. no to cos sie moze wymysli:) pozdrawiam ja czesc juz zaproszen wyslalem wiec jutro moze cos sie ruszy.. i wymyslimy cos na 9-10 luty:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość puchatek27 Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 Panie maku211,to co z tym spotem robimy???? I jak mniejwiecej to bedzie wygladlo???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi