tomasz_gti Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Nie ma spawy wezmę jedną sztukę, i jakby co szukam albo 17' albo 18 z oponami do A3 ja ci swoje sprzedam na wiosne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike_G_A4 Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Tomek do A3 rozstaw musi być 5x100 od a4 nie będzie[br]Dopisany: 05 Luty 2012, 14:21_________________________________________________turbo to grupa 11 jak się nie myle, Ryba weź wpisz w googlach i zobaczysz jakie grupy możesz zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba85 Opublikowano 5 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 z tego co kojarze to powinny byc logi statyczne i dynamiczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek_ns Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 tak tylko które grupy tak jak Michał pisał grupa 11 to turbo. Co mu dolega że chcesz robić logi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba85 Opublikowano 5 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 standardowo w afn-ie turbo sie wyłacza. :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek_ns Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 to zrobimy 008, 010, 011 trzy przejazdy może podjedź wcześniej niż o 17 bo ja się przed 18 będę zbierał. Jak coś to pisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolantt Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 standardowo w afn-ie turbo sie wyłacza. :naughty: Mam ten sam problem, 3 tyś. obrotów i tryb awaryjny... Jarek, jeśli się uda to też poproszę logi turba :> pogadamy na miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek_ns Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Panowie może ktoś ma przetwornice do samochodu? jak coś to zabierzcie ze sobą. Wolantt dogrzej silnik to śmigniemy do Paszyna bo gdzie indziej ciężko będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba85 Opublikowano 5 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 ja moge byc wczesniej.napisz o ktorej i bede.[br]Dopisany: 05 Luty 2012, 15:16_________________________________________________zasilacz jakis tam mam to wezme. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolantt Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 ja mam ładowarkę do laptopa na zapalniczkę to wezmę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 no Panowie 14 autek. oby tak dalej dziękuje za spota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolantt Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 no Panowie 14 autek. oby tak dalej dziękuje za spota. Frekfencja piękna, dziękuje również Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 a ochroniarz dziś nas nie odwiedził. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolantt Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 a ochroniarz dziś nas nie odwiedził. Przyszedł później, jak Was nie było, zostałem tylko ja, Siara i Loko, ale tylko obczaił i poszedł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 fotek nie robił?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolantt Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Właśnie nie... [br]Dopisany: 05 Luty 2012, 19:35_________________________________________________Jarek mi wykasował błędy, co prawda odcina go teraz na 3,5 tyś obrotów ale moc wzrosła nieziemsko... masakra aż jestem w szoku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 ja mam zaraz wrzucę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolantt Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 ja mam zaraz wrzucę masz coś ze mną?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 png image hosting[br]Dopisany: 05 Luty 2012, 20:17_________________________________________________kółko gospodyń wiejskich. :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike_G_A4 Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Crisu strzeliłeś to zdjęcie jak łysy warkoczami o kant kuli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi