LOKO Opublikowano 1 Marca 2012 Opublikowano 1 Marca 2012 Stańmy wpół: 16:30 - a jak kto przyjedzie tak będzie i święto
tomasz_gti Opublikowano 1 Marca 2012 Opublikowano 1 Marca 2012 To 16 czy 17 ? a może pod MM ma być ładnie .---------- Post added at 09:21 ---------- Previous post was at 09:21 ---------- Tomek wpadniesz ? jeszcze nie wiem ale sie przymierzam jak w dziale sprzedam wstawić zdjecia teraz bo sie połapać nie mogę
Mike_G_A4 Opublikowano 1 Marca 2012 Opublikowano 1 Marca 2012 Klaczek daj mi link gdzie dajecie logi do oglądania bo mam już zrobione i jakie grupy tam wsadzić bo mam 03,08,11 od mojego A3
tomasz_gti Opublikowano 1 Marca 2012 Opublikowano 1 Marca 2012 Wpisujesz kod a jak zdjecia mam na laptopie i z folderu chce dodać
jarek_ns Opublikowano 1 Marca 2012 Opublikowano 1 Marca 2012 takiej możliwości chyba niema. Musisz wysłać zdjęcia na jakiś serwer i dopiero takie zdjęcia zamieszczać. ja korzystam z ImageShack lub picasa web.
LOKO Opublikowano 1 Marca 2012 Opublikowano 1 Marca 2012 Najlepszy wg mnie jest postimage.org - prosty w obsłudze, fajnie zdjęcia wyświetla i nie ma miliona reklam
tomasz_gti Opublikowano 1 Marca 2012 Opublikowano 1 Marca 2012 Najlepszy wg mnie jest postimage.org - prosty w obsłudze, fajnie zdjęcia wyświetla i nie ma miliona reklam właśnie skorzystałem dzieki LOKO:hi:
jarek_ns Opublikowano 1 Marca 2012 Opublikowano 1 Marca 2012 Panowie nie chce ktoś kupić fajnego telefonu dziewczynie lub żonie na dzień kobiet?
jarek_ns Opublikowano 1 Marca 2012 Opublikowano 1 Marca 2012 Zależy jak na to spojrzeć albo iPhone 4S albo HTC Sensation, pasuje mi się przynajmniej jednego pozbyć.
siara Opublikowano 1 Marca 2012 Opublikowano 1 Marca 2012 Dobry! I co z tymi emo? Ja znalazłem coś takiego http://a4-klub.pl/vb/misc.php?do=showsmilies#top ale czy nie można mieć tego gdzieś pod ręką? tak jak było kiedyś? Bo teraz nie jest wygodnie... Może gdzieś w ustawieniach?
tomasz_gti Opublikowano 1 Marca 2012 Opublikowano 1 Marca 2012 Zależy jak na to spojrzeć albo iPhone 4S albo HTC Sensation, pasuje mi się przynajmniej jednego pozbyć. jaki stan i ceny tych telefonów moze być PW
Rekomendowane odpowiedzi