ryba85 Opublikowano 2 Marca 2012 Autor Opublikowano 2 Marca 2012 crisu nie zakładaj dopuki nie przymierze.
Góral.tz Opublikowano 2 Marca 2012 Opublikowano 2 Marca 2012 odpowiadałem rybie. a tak w ogóle to co powie ryba hehehe
siara Opublikowano 3 Marca 2012 Opublikowano 3 Marca 2012 Grzechu co słychać ? Wiosna panie kapralu Podjazd z domu do drogi mi się roztopił i aż żal myć auto.... Ale trzeba bo kiedyś było czarne a teraz jest białe...
musti Opublikowano 3 Marca 2012 Opublikowano 3 Marca 2012 Wiosna panie kapralu Podjazd z domu do drogi mi się roztopił i aż żal myć auto.... Ale trzeba bo kiedyś było czarne a teraz jest białe... ja swoją umyłem aż za bardzo się świeci no i lato już założone
LOKO Opublikowano 3 Marca 2012 Opublikowano 3 Marca 2012 Ja narazie nawet nie myje bo koło domu błoto w kostkę
Góral.tz Opublikowano 3 Marca 2012 Opublikowano 3 Marca 2012 hehe a ja może podjadę na myjkę w sumie ciepło i nawet na tej wsi WARSZAWA błota nie ma
musti Opublikowano 3 Marca 2012 Opublikowano 3 Marca 2012 hehe a ja może podjadę na myjkę w sumie ciepło i nawet na tej wsi WARSZAWA błota nie ma to do mnie po ręcznik podskocz w końcu
Góral.tz Opublikowano 3 Marca 2012 Opublikowano 3 Marca 2012 to do mnie po ręcznik podskocz w końcu no kurde kiedyś będę musiał
Rekomendowane odpowiedzi