Mike_G_A4 Opublikowano 8 Marca 2012 Opublikowano 8 Marca 2012 Panowie pytanie czy ktoś już miał problem z podporą wału w Q ?? bo prócz rozdartej poduszki rozwaliło mi jeszcze podporę wału i teraz pytanie czy wymieniac całą podporę czy wystarczy tylko sam wkład różnica 200 zł dla wkładu
LOKO Opublikowano 9 Marca 2012 Opublikowano 9 Marca 2012 Przerabiałem ten temat u kuzyna w B5 - tam wymieniliśmy całą podporę bo nie wiadomo było czy mocowanie się nie naciągnęło... Nie bardzo wiem jak to wygląda w B6 i czy się wogóle czymś różni. Słyszałem o patentach do B5 w postaci podpory od Transita - podobno wytrzymuje więcej niż oryginał!
musti Opublikowano 9 Marca 2012 Opublikowano 9 Marca 2012 Niebawem BT , o której wyjeżdżasz i będziesz na miejscu ?
musti Opublikowano 9 Marca 2012 Opublikowano 9 Marca 2012 jeszcze nie wiem. dzwoń jak coś będę pod tel
musti Opublikowano 9 Marca 2012 Opublikowano 9 Marca 2012 a wy o której jedziecie?? 8-9 startujemy ode mnie , nie wiem ile będziemy jechać zależy mamy do pokonania 400km
Rekomendowane odpowiedzi