jarek_ns Opublikowano 26 Marca 2012 Opublikowano 26 Marca 2012 Spoko. Będę miale ze sobą. Sprawilem sobie nowy bo mi bajcy pojechał po ambicji. Żartuje oczywiście mam dwie roboty nagrane na ten tydzień i nie chciałem pożyczać. --- - Sent from my iPhone 4s using Tapatalk
bajcy Opublikowano 26 Marca 2012 Opublikowano 26 Marca 2012 Spoko. Będę miale ze sobą. Sprawilem sobie nowy bo mi bajcy pojechał po ambicji. Żartuje oczywiście mam dwie roboty nagrane na ten tydzień i nie chciałem pożyczać. przynajmniej CIę zmotywowałem, żebys miał ten kabel:decayed:. gdybym wiedział, że dziś go bedziesz miał, to nie oddał bym go na serwis, bo jeszcze faktycznie z tych przełączników na manetce zrobią tylne spryski w SEDANIE:polew:
jarek_ns Opublikowano 26 Marca 2012 Opublikowano 26 Marca 2012 Spoko. Będę miale ze sobą. Sprawilem sobie nowy bo mi bajcy pojechał po ambicji. Żartuje oczywiście mam dwie roboty nagrane na ten tydzień i nie chciałem pożyczać. przynajmniej CIę zmotywowałem, żebys miał ten kabel:decayed:. gdybym wiedział, że dziś go bedziesz miał, to nie oddał bym go na serwis, bo jeszcze faktycznie z tych przełączników na manetce zrobią tylne spryski w SEDANIE:polew: A co ci mówiłem w czwartek?
jarek_ns Opublikowano 26 Marca 2012 Opublikowano 26 Marca 2012 To dzień cię zbawi. Ale nie wykluczone że i tak zawitasz do mnie A poważnie to pewnie w serwisie opis kodowania maja zerżnięty z naszego forum
bajcy Opublikowano 26 Marca 2012 Opublikowano 26 Marca 2012 no, juz im proponowałem, że moge im podesłać opis jak to zrobić
jarek_ns Opublikowano 26 Marca 2012 Opublikowano 26 Marca 2012 Daj znać czy podołali tak ciężkiemu zadaniu.
bajcy Opublikowano 26 Marca 2012 Opublikowano 26 Marca 2012 nie tylko dam znać, ale też przyjade na poprawki:banan:
jarek_ns Opublikowano 26 Marca 2012 Opublikowano 26 Marca 2012 nie tylko dam znać, ale też przyjade na poprawki:banan: Bez przesady
Cris Opublikowano 26 Marca 2012 Opublikowano 26 Marca 2012 w końcu jakiś pomysł na spot w plenerze i najlepiej na wekend żeby coś wypić.
bajcy Opublikowano 26 Marca 2012 Opublikowano 26 Marca 2012 w końcu jakiś pomysł na spot w plenerze i najlepiej na wekend żeby coś wypić. czyli wychodzi na to, że kilku już by nas było:banan:
jarek_ns Opublikowano 26 Marca 2012 Opublikowano 26 Marca 2012 No to Panowie rzucać pomysły gdzie jedziemy? --- - Sent from my iPhone 4s using Tapatalk
wolantt Opublikowano 26 Marca 2012 Opublikowano 26 Marca 2012 Jak będzie ciepło to na 2 dni nad Czorsztyn i na pole namiotowe... Ja co roku jeżdżę na Węgry na zlot i jest pole namiotowe i jest wypas, dla chcącego nic trudnego, chyba że ktoś woli pokoje to też może być ja się dostosuję
LOKO Opublikowano 26 Marca 2012 Opublikowano 26 Marca 2012 Pole namiotowe ok! - trzeba tylko mieć namiot... ---------- Post added at 17:51 ---------- Previous post was at 17:50 ---------- Ja się piszę na każdy taki wypad! Moja Małżonka również jest za!
LOKO Opublikowano 26 Marca 2012 Opublikowano 26 Marca 2012 A jak tam Tomek Twoja żona - pisze się jeszcze na jakiś wypad?
Rekomendowane odpowiedzi