Cris Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 :facepalm: http://a4-klub.pl/vb/showthread.php?228366-dla-Forumowiczek-w-walce-z-wszelakimi-niedoskona%B3o%B6ciami-gt/page4 Kobiety na Forum. ---------- Post added at 22:06 ---------- Previous post was at 22:05 ---------- o 12 chodziliśmy po zakopcu
slepy Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 :facepalm:http://a4-klub.pl/vb/showthread.php?228366-dla-Forumowiczek-w-walce-z-wszelakimi-niedoskona%B3o%B6ciami-gt/page4 Kobiety na Forum. ---------- Post added at 22:06 ---------- Previous post was at 22:05 ---------- o 12 chodziliśmy po zakopcu no idzie sie zaczytać
slepy Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 nie bede głosował w sondzie, bo skończyłbym w sądzie:polew:
bajcy Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Jak tak bedziemy pisać, to nikt nie zobaczy pomysłu z wypadem:D ps. moze przyszla niedziela zamiast spotu n a tesco?
Cris Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 najpierw to trzeba na spocie obgadać. ---------- Post added at 22:17 ---------- Previous post was at 22:16 ---------- i może w końcu slepy nas odwiedzi.
slepy Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 niech wam go Młody wrzuci w temat wątku, i wszyscy bedą wiedzieć co i jak:wink:
slepy Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 ale jak coś, to trzech nas juz jest? nie wiem jak u was ale u mnie x2:grin:
bajcy Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 ale jak coś, to trzech nas juz jest? nie wiem jak u was ale u mnie x2:grin: ok, to 6-cioro nas już by było?
jarek_ns Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 jak przyszły tydzień to ja odpadam.
slepy Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 ja myślałem raczej o końcu kwietnia, początku maja, jak sie pogoda wyrobi, bo jak bedzie tak jak ostatnio to trochu lipa:kwasny:
bajcy Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 jak przyszły tydzień to ja odpadam. No to nie przyszły tydzien, może postarajmy się zrobic tak, żeby wszystkim pasowało:wink:, albo przynajmniej wiekszości:banan: ---------- Post added at 20:30 ---------- Previous post was at 20:29 ---------- ja myślałem raczej o końcu kwietnia, początku maja, jak sie pogoda wyrobi, bo jak bedzie tak jak ostatnio to trochu lipa:kwasny: A ja nawet myslalem w połowie maja, początkiem czerwca:wink: bo znow początek maja, to ja raczej odpadam:whistling:
Cris Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 ja myślałem raczej o końcu kwietnia, początku maja, jak sie pogoda wyrobi, bo jak bedzie tak jak ostatnio to trochu lipa:kwasny: dokładnie żeby cieplej było.
bajcy Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Pierwsze to trzeba zobaczyc ilu bedzie chętnych i dopiero wtedy nad terminem pomyslimy:wink:
Cris Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Pierwsze to trzeba zobaczyc ilu bedzie chętnych i dopiero wtedy nad terminem pomyslimy:wink: dobrze mówisz.
bajcy Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 W takim razie Panowie, ja uciekam do spania, bo niestety, ale jutro znow do pracy:facepalm:, zobaczymy ile ludzi się zainteresuje tym pomysłem. Fajnie by było, gdyby się nam to udało. Dobrej nocki:banan2:
Rekomendowane odpowiedzi