Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Nowosądeckie-Niedziela 29.05. Godzina 16:00 Parking Media Markt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To jak coś daj namiary na tego mechanika jeśli nie chcesz tu może być na PW

A chodzą coś lepiej niż standard czy różnica niezauważalna?

• Odpowiedzi 20.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• siara

2603

• ryba85

2542

• Mike_G_A4

1668

• CZIKITA

1612

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
To jak coś daj namiary na tego mechanika jeśli nie chcesz tu może być na PW

A chodzą coś lepiej niż standard czy różnica niezauważalna?

Chodzą dużo czyściej przede wszystkim, aż się miło słucha, zobaczysz na spocie :naughty:

Opublikowano

Łukasz to teraz zimny łokiec i muza na fula.hehe:naughty:

---------- Post dopisany at 20:27 ---------- Poprzedni post napisany at 20:23 ----------

co do mechanika to teraz chyba skorzystam z usług znajomego mechanika naszego kolegi Janusza.ale namiary łukasz mozesz dac bo jak bedzie blizej to kiedys moze i ja skorzystam.:naughty:

---------- Post dopisany at 20:27 ---------- Poprzedni post napisany at 20:27 ----------

co do mechanika to teraz chyba skorzystam z usług znajomego mechanika naszego kolegi Janusza.ale namiary łukasz mozesz dac bo jak bedzie blizej to kiedys moze i ja skorzystam.:naughty:

Opublikowano
Łukasz to teraz zimny łokiec i muza na fula.hehe:naughty:

---------- Post dopisany at 20:27 ---------- Poprzedni post napisany at 20:23 ----------

---------- Post dopisany at 20:27 ---------- Poprzedni post napisany at 20:27 ----------

masz na PW :naughty:

Opublikowano

Ok chętnie bo sam jak pośmigam b6 i potem wsiądę do b5 to jest odczuwalna różnica w jakości dźwięku aż czasem się zastanawiam nad swapem głośników z b6 do b5:grin: I dzięki za namiary na tego mechanika:notworthy:

Opublikowano
:hi: z wieczora.
Opublikowano
Ok chętnie bo sam jak pośmigam b6 i potem wsiądę do b5 to jest odczuwalna różnica w jakości dźwięku aż czasem się zastanawiam nad swapem głośników z b6 do b5:grin: I dzięki za namiary na tego mechanika:notworthy:

nie ma problemu... trzeba sobie jakoś radzić... a jak chcesz to możemy wcześniej zrobić mini spota to opatrzysz co i jak :wink:

Opublikowano

dzieki Łukasz.jak zajdzie potrzeba to bede dzwonił do ciebie.:naughty:

Opublikowano

Też racja bo w dzisiejszych czasach dobry mechanik to skarb:naughty:

Na razie nie zamierzam przy głośnikach grzebać. Obczaję sobie na spocie pod MM nie będę Ci w tygodniu zawracał głowy.

---------- Post dopisany at 21:27 ---------- Poprzedni post napisany at 21:16 ----------

http://www.sfora.pl/Mial-82-promila-alkoholu-I-pamietal-swoj-PESEL-a43504 :polew:

Opublikowano
Też racja bo w dzisiejszych czasach dobry mechanik to skarb:naughty:

Na razie nie zamierzam przy głośnikach grzebać. Obczaję sobie na spocie pod MM nie będę Ci w tygodniu zawracał głowy.

---------- Post dopisany at 21:27 ---------- Poprzedni post napisany at 21:16 ----------

http://www.sfora.pl/Mial-82-promila-alkoholu-I-pamietal-swoj-PESEL-a43504 :polew:

jak coś to dzwoń ja zawsze znajdę chwile...:wink:

ale koleś poleciał po bandzie... to już chyba dawka śmiertelna :facepalm:

Opublikowano

:facepalm:

---------- Post dopisany at 22:19 ---------- Poprzedni post napisany at 22:06 ----------

Łukasz popatrz po dziale sprzedam może trafisz je. to co tniemy błotnik??:kox:

Opublikowano
:facepalm:

---------- Post dopisany at 22:19 ---------- Poprzedni post napisany at 22:06 ----------

Łukasz popatrz po dziale sprzedam może trafisz je. to co tniemy błotnik??:kox:

raczej mnie to nie ominie :whistling:

Opublikowano

i co popatrzyłeś??

Opublikowano
:polew::polew:
Opublikowano

:bry:z rańca Pany! Poranna :kawa: i wracamy do pracy(i na forum:polew:)!

Opublikowano
Zdj_cie0099.jpg
Opublikowano

:hi: Widzę, że się udało - od razu lepiej

I SWAP do kosiarki :evil:

!
Opublikowano

ciekawe czy uda się sprzedać moje czarne przedlifty.:facepalm:za ile je wywalić na sprzedaż??